BenQ Laser BlueCore
Videoproiectoare

BenQ lanseaza primul proiector Laser BlueCore din lume cu 1-Chip DLP

BenQ Laser BlueCore

BenQ lanseaza doua noi proiectoare laser din gama profesionala BlueCore, model LU9715 si LU9235, dotate cu o luminozitate impresionanta de 8.000 si respectiv 6.000 ANSI lumeni.

Noile modele din segmentul videoproiectoarelor profesionale aduc imbunatatiri majore, precum imagine de o calitate imbunatatita prin cele doua discuri de culori, suport pentru instalarea imaginilor din orice unghi(portret, lansdcape sau unghiuri de 360°), utilizare intensiva 24 ore din 24, 7 zile din 7, dar si compatibilitate cu o gama completa de lentile interschimbabile ce permit proiectii de la distante cuprinse intre 1 si 57m.

“LU9715 si LU9235 sunt doua videoproiectoare ce exemplifica perfect suprematia BenQ in tehnologia de afisare,” a declarat Conway Lee, Presedintele BenQ Corporation. “Suntem mandri de noile videoproiectoarelor laser BlueCore. Acestea vin dotate cu cel mai avansat sistem de proiectie din lume si au capacitatea de a oferi noi modalitati de comunicare vizuala.”

Performante superioare si durata mare de functionare

Pentru a valorifica lumina produsa de un laser BlueCore, inginerii BenQ au implementat pe noile modele discuri de culori duble capabile sa ofere culori RGBY intense, perfect echilibrate. Mai mult, datorita tehnologiei DLP cele doua proiectoare pot oferi culori precise ce nu se vor degrada in timp.

BenQ Laser BlueCore - 2

Ambele modele sunt dotate cu o sursa de lumina garantata sa functioneze in parametrii normali pentru o perioada de 20.000 ore, la luminozitate maxima, in timp ce sistemul de racire avansat asigura o functionare silentioasa si eficienta. In modul BlueCore Laser Eco Mode, cu o luminozitate de 80%, durata de viata a lampii ajunge la 40.000ore. Pentru o durabilitate extinsa, sistemul optic si sursa laser sunt inchise ermetic, fiind astfel protejate impotriva depunerilor de praf.

Tehnologia laser BlueCore (laser 100%) permite un control absolut asupra luminii, oferind un contrast de neegalat(100.000:1) si o reglare automata a luminozitatii pentru imaginile intunecate, astfel incat sa fie afisat fiecare detaliu, oricat de subtil.

Flexibilitate la instalare

Proiectoarele laser BlueCore LU9715 si LU9235 pot functiona fara intreruperi pe o perioada indelungata (24/7), fiind perfecte pentru proiectii profesionale in muzee, spectacole, expozitii publice sau chiar in centrele de comanda, unde sunt necesare afisari de mari dimensiuni, inclusiv pe ecrane curbate (concave sau convexe).Datorita optiunilor dinamice de instalare, precum rotatia la 360° si aplicatiile de tip portret, LU9715 si LU9235 pot face proiectii pe tavan, perete, podele sau elemente de semnalizare inclinate, oferind o imagine clara din orice unghi.

BenQ Laser BlueCore - 3

Pentru usurinta in utilizare, cele doua videoproiectoare sunt dotate cu lentile motorizate, focus, lens shift, corectie geometrica avansata si o serie de lentile optionale ce ofera diversitate la instalare.

Versatilitate

LU9715 si LU923 sunt compatibile cu standardul HDBaseT, ceea ce le permite sa primeasca semnale WUXGA/Full HD necompactate de la distante mari (maxim 100 de metri), folosindu-se doar un cablu de retea CAT5. Pentru aplicatiile de tip professional, LU9715 dispune si de un port IN/OUT 3G-SDI larg utilizat in industria video broadcasting, pentru semnalele necompresate.

BenQ Laser BlueCore - 4

Mai mult, datorita software-ul BenQ MDA (Multiple Display Administratation), administratorul poate controla de la distanta proiectiile multiple, avand acces la functii precum cea de deschidere/inchidere, programare pornire/oprire, task management, etc. Noile proiectoare Laser LU9715 si LU9235 sunt disponibile pentru livrari in Romania incepand cu luna iulie 2016.