F64 ebook cover
Stiri

F64 lanseaza ebook-ul “Fotografia de concert”

F64 ebook cover

F64 isi propune sa surprinda publicul interesat de fotografie, in orice sezon. Iar cum vara este si sezonul festivalurilor de muzica, F64 impreuna cu Miluta Flueras, fotograf de concerte, si Sony au lansat ebook-ul cu tips&tricks pentru fotografia de concert.

F64 ebook preview

Experienta lui Miluta Flueras pe zona de fotografie de concert se observa cel mai bine in bogatia cadrelelor surprinse atat la marile evenimente muzicale, cat si la cele de pe scena underground. Astfel, nume internationale precum Jon Bon Jovi, Metallica, Depeche Mode, Guns N’ Roses, RHCP, Sting, AC/DC, Roger Waters sunt doar cateva dintre cele care au ajuns in Romania si sunt acum parte din portofoliul sau.

Miluta Flueras_Foto Concert 3

“Iubesc fotografia in general si imi place sa ma provoc sa dau tot ce am mai bun, indiferent de tipul de fotografie pe care il execut: natura, portret, fotografie de studio, de concert etc. Dintre toate, inima mea bate cel mai mult pentru fotografia de concert, pentru ca este o experienta in sine. Adrenalina de a sti ca ai doar cateva minute la dispozitie pentru a prinde cadrul perfect, ca sunt atatia alti fotografi in jur care incearca sa faca acelasi lucru ca tine, ca spatiul este extrem de restrans si aglomerat in fata scenei, toate sunt elemente care pe mine ma provoaca si ma ambitioneaza. Si mereu exista si varianta cealalta – am avut ocazia sa fotografiez concerte simfonice, unde atmosfera era atat de relaxata, incat imi era rusine sa intervin cu zgomotul click-ului de la aparat.

Miluta Flueras_Foto Concert 2

La final, orice tip de concert as poza, imi place sa stiu ca pasiunea mea prinde viata si fotografiile mele nu trec neobservate. Acesta a si fost motivul pentru care colaborarea cu F64 mi-a adus o mare bucurie, mandria de a putea transmite mai departe experienta si cunostintele mele, de a impartasi o parte din mine”, a declarat Miluta Flueras.

Miluta Flueras_Foto Concert 1

Ebook-ul atinge toate subiectele necesare unui fotograf de concerte, incepand de la notiuni tehnice si echipament, pana la reguli de eticheta in spatiul dedicat fotografilor in fata scenei. De asemenea, ponturile oferite de Miluta Flueras si situatiile posibile prin care poate trece un fotograf de concert sunt si ele un element important al acestui ghid.

Cei interesati pot descarca ebook-ul de pe site-ul F64, prin accesarea link-ului http://bit.ly/DescarcaEbookF64Concert, iar adevaratii pasionati pot profita de campania F64 desfasurata intre 13 si 26 iulie, cu oferte speciale la echipamente si accesorii dedicate fotografiei de concert, campanie special gandita pentru toti pasionatii de muzica.