BenQ ISE
Videoproiectoare

BenQ prezinta in cadrul ISE 2017 solutiile sale de afisaj

BenQ ISE

BenQ va prezenta in cadrul ISE 2017 (7-10 Februarie 2017) noile sale capabilitati in materie de integrare software.Mai mult, BenQ va prezenta in cadrul targului display-urile sale de digital signage si solutii de proiectare pentru aplicatii profesionale, comerciale si educationale.

Ca si solutie completa pentru sectorul de retail, BenQ va prezenta noul videoproiector UHD 4K, dar si proaspat lansatul LU9715 BlueCore Laser, un videoproiector ce are posibilitatea de rotire la un unghi de 360° si proiectie in pozitie verticala. In cadrul standului vor mai fi prezentate solutiile software X-Sign si Skyrec Smart Data Analysis System, video-wall-uri din display-uri cu rama foarte ingusta si monitoarele speciale de tip bar (format 16:3).

Alaturi de noile display-uri interactive (IFPs), videoproiectoare si accesorii precum EZWrite 3.0 si NFC Pen, binecunoscuta solutie de prezentare wireless InstaShow va fi o parte importanta a strategiei BenQ de a eficientiza desfasurarea sedintelor in cadrul companiilor. Invitatii standului BenQ vor avea ocazia sa testeze si solutia Jamboard, dezvoltata in colaborare cu Google.

“Tehnologia incepe sa fie din ce in ce mai mult o parte integranta din viata noastra, nu doar la birou, ci si la cumparaturi sau in felul in care ne petrecem ziua. Oamenii vor sa acceseze o tehnologie interactiva care sa ii aduca cat mai aproape de prieteni si colegi.“ a declarat Pete Wang, Presedinte BenQ Europa. “BenQ doreste sa ofere tehnologia capabila sa simplifice si sa usureze activitatile de grup. Credem ca doar prin oferirea unor solutii complete vom putea cu adevarat sa aducem tehnologia BenQ mai aproape de consumator. De aceea, in momentul de fata ne consideram ca fiind un furnizor ce ofera atat solutii hardware cat si software.”

Solutii complete:

• Videoproiectorul laser LK970 UHD 4K – este cel mai nou model BenQ destinat pietei ProAV, echipat cu sursa de lumina de tip laser si o luminozitate de 5000 ANSI lumeni.
• Videoproiectorul laser LU9715 cu tehnologie BlueCore – ofera posibilitatea proiectiei in pozitie verticala sau o pozitionare a videoproiectorului intr-un unghi de 360˚.
• PL552 55” si PL490 49” – sunt cele mai noi modele de display-uri mari cu ultra-narrow bezel (rama foarte ingusta), echipate cu o rezolutie 4K optimizata sa ofere imagini de calitate superioara. Ambele modele dispun de Display Port 1.1a si tehnologia Daisy-Chain, ce permit configurarea directa (fara splitter), pentru realizarea unui video-wall de tip 2×2 la rezolutii UHD 4K.
• SL550 55” Smart Signage – un display smart all-in-one, special adaptat pentru toate mediile de afaceri.
• X-Sign Content Management Software – solutie software cloud, proprietara BenQ, ce permite editarea, gestionarea si afisarea continutului pe display.
• Skyrec Smart Data Analysis System – este software-ul destinat profesionistilor din segmentul de retail, cu ajutorul caruia pot intelege mai bine tipologia clientului.
• BH281 si BH38 – sunt display-uri unice de tip extra-wide gandite pentru a afisa reclame sau informatii utile in spatii inguste din magazine/mijloace de transport.

Solutii de afisaj pentru mediul de business:

• InstaShow Plug-and-Play – ofera posibilitatea realizarii prezentarilor profesionale wireless Full HD pentru mediul de business.
• EZWrite 4.0 si NFC Pen – impreuna cu display-ul interactiv BenQ RP750K 4G UHD, ofera posibilitatea realizarii de adnotari extinse si capabilitati superioare de partajare a prezentariilor.
• Videoproiectorul de inalta rezolutie SU754 – ofera fiabilitate si flexibilitate in orice mediu de activitate, cu claritate si luminozitate la superlativ.
• Jamboard – este noul dispozitiv Google cu diagonala de 55” si rezolutie 4K, creat special pentru eficentizarea intalnirilor de afaceri.

Alte lansari importante:

Pentru post-productie video:

• Monitoarele PV3200PT si PV270 – sunt noile monitoare dotate cu tehnologie IPS, 100% Rec.709, 96% DCI-P3 si 99% Adobe RGB, precum si functii de calibrare hardware pentru editarea foto/video.
*PV3200PT – 32”W 3840×2160 UHD / PV270 – 27”W 2560×1440 QHD

Pentru acasa:

• Video-proiectorul X12000 HD cu rezolutie 4K – este dotat cu o noua sursa de lumina ce aduce experienta reala din cinema la tine acasa.