Monitoare

BenQ VZ2470H si VZ2770H doua monitoare subtiri cu rama ultra slim

BenQ VZ2470H & VZ2770H

BenQ a lansat astazi modelele VZ2470H si VZ2770H, doua monitoare cu design asimetric care beneficiaza de o rama foarte subtire si un exterior elegant, complet alb.

Dotate cu un contrast nativ de 3000:1, timp de raspuns GTG de 4-ms si tehnologie Eye-Care, noile display-uri sunt potrivite pentru o multitudine de activitati, de la browsing sau aplicatii office, pana la vizualizarea de filme sau jocuri de ultima generatie.

Concepute cu un design sofisticat, ce se potriveste perfect atat stilului modern cat si celui minimalist, noile monitore raspund perfect cerintelor actuale in materie de valoare si performanta, fiind potrivite pentru aproape orice mediu de lucru. Tocmai de aceea, acestui design i se adauga un ecran LED Full HD, ale carui performante sunt intalnite in mod normal la modelele premium. Mai mult, rama foarte subtire (ultra-slim bezel) imbunatateste experienta vizuala, reusind sa dezvaluie intregul potential al imaginilor si filmelor afisate pe ecran.

Prezenta unui panel LED ANVA+ cu 16 milioane de culori reale si a unui contrast nativ foarte ridicat, de 3000:1, ofera celor doua modele performanta de a afisa imagini bogate in detalii, chiar si in zonele intunecate, in culori vibrante si foarte apropiate de realitate. Astfel, pana si cadrele complexe vor avea claritate si o definitie extraordinara.

BenQ VZ2470H

Ambele modele ofera utilizatorului o rezolutie 1920 x 1080 pixeli, conectivitate 2x HDMI 1.4a, unghiuri de vizualizare extinse (178°/178°), capabilitati de reducere a efectului de blur si un timp de raspuns rapid de 4-ms GTG, ce elimina complet riscul aparitiei efectului de ghosting sau a altor artefacte.

Din dorinta de a creste comfortul vizual pe durata utilizarii, cele doua monitoare integreaza tehnologia BenQ Eye-Care. Astfel, in timp ce ecranele normale LCD reimprospateaza imaginea afisata cu o frecventa de 200 de cadre pe secunda, modelele dotate cu tehnologia BenQ FlickerFree elimina complet disconfortul creat de aceasta frecventa a cadrelor, la toate nivelurile de luminozitate, reducand in mod eficient oboseala ochilor si oferind o experienta de vizionare confortabila in timpul sesiunilor prelungite de utilizare a monitorului.

Tot aici veti intalni si tehnologia Low Blue Light, ce ajuta la reducerea efectelor negative produse de spectrul de lumina albastra emis de ecran.

Aceasta permite utilizatorului sa selecteze unul dintre cele patru moduri presetate, fie ca este vorba de cel multimedia, web-surfing, office, sau reading, pentru a reduce emisia de lumina albastra cu maxim 70% in timpul utilizarii.

Cele doua monitoare vor fi disponibile in Romania incepand cu sfarsitul lunii august, la un pret recomandat de raft de 849lei pentru VZ2470H si 1049lei pentru VZ2770H.