Vitacom Back to University
Stiri

Vitacom Electronics anunta reduceri de toamna prin campania Back to University

Vitacom Back to University

In magazinele Vitacom Electronics va avea loc a doua campanie de toamna, Back to University, care aduce reduceri semnificative la o gama variata de produse.Aceasta se adreseaza studentilor si se desfasoara in perioada 2 – 7 octombrie in punctele de desfacere din intreaga tara: Cluj, Brasov, Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta, Bacau si Arad.

„Cu ajutorul campaniei Back to University venim in intampinarea studentilor, o categorie de clienti care ne viziteaza tot mai des in aceasta perioada. Stim ca incepe anului universitar, tocmai de aceea ne-am propus sa suplimentam stocurile si sa propunem oferte pentru produsele necesare celor care se intorc la facultate. Ne dorim intotdeauna sa fim proactivi in relatia cu clientii nostri si cautam solutii prin care sa le venim in ajutor si, de aceasta data, sa le facilitam cumparaturile de inceput de an universitar”, a declarat Aviva Vita, director de marketing, Vitacom Electronics.

Campania presupune ca studentii care fac achizitii din magazinele Vitacom vor beneficia de o reducere de 20% la cumparaturi de minimum 50 lei (TVA inclus), daca prezinta la punctele de plata carnetul de student. In campanie intra produse din categoriile: prelungitoare, decoratiuni, cabluri si conectica, IT&C, audio video, produse pentru casa, hobby si auto, dar si produsele de iluminat si piese de schimb. Produsele care au facut parte din fiecare campanie au fost alese special pentru nevoile fiecarei categorii de clienti.

Campania este disponibila doar in magazinele fizice Vitacom si nu este valabila pentru achizitii online. In perioada urmatoare, Vitacom va desfasura si o campanie care se va adresa persoanelor varstnice.