Nokia 8
Telefoane Mobile

Nokia 8 este acum disponibil pe piata din Romania

Nokia 8

HMD Global a anuntat  ca Nokia 8 va putea fi achizitionat si in Romania de la toti operatorii si mari retaileri- Orange, Vodafone, Telekom, Altex, Flanco si eMAG.

Un smartphone de mare performanta cu o constructie speciala, Nokia 8 vine cu trei premiere mondiale pentru smartphone-urile bazate pe sistemul Android, incluzand o colaborare initiata cu producatorul de optica ZEISS. Avand la baza performanta si sistemul Android pur, precum si cel mai avansat design de carcasa monobloc din aluminiu pana in acest moment, Nokia 8 are toate elementele unui smartphone Nokia cu adevarat de varf de gama.

Mai putine selfie-uri, mai multe bothie-uri: Nokia 8 introduce o premiera mondiala care permite transmiterea livestream de video Dual-Sight catre retele sociale, precum Facebook si YouTube. Prin Dual-Sight se afiseaza simultan imagini filmate atat prin camera frontala, cat si prin cea din spate, putandu-se utiliza modul de afisare split screen, atat pentru fotografii, cat si pentru video. Printr-o singura atingere, aceasta capabilitate de livestreaming ofera, pentru prima data in lume, posibilitatea celor carora le place sa creeze si sa impartaseasca amintiri speciale sa se poata bucura de experiente mai intense.

Nokia 8 este, de asemenea, primul smartphone care incorporeaza Nokia OZO Audio, prin care tehnologia exclusivista folosita la Hollywood este accesibila prin dispozitivul pe care il tineti in mana. OZO spatial 360° ofera o experienta audio intensa pentru materialele video 4K create chiar de dumneavoastra. Aceasta solutie de ultima generatie asigura retrairea momentelor inregistrate la aceeasi intensitate cu a celor traite, astfel incat amintirile dumneavoastra sa nu se estompeze niciodata.

Corpul monobloc subtire al smartphone-ului Nokia 8 de doar 4,6 mm la margini si de doar 7,3 mm in centru – este construit cu precizie dintr-un singur bloc de aluminiu seria 6000, iar designul a fost rafinat cu ajutorul unui proces complex incluzand 40 de etape de prelucrare mecanica, electrochimica si slefuire. Modelele includ o finisare prin slefuire fina cu o durata de 20 de ore pentru dobandirea aspectului ireprosabil. Telefonul beneficiaza de puternica platforma mobila Qualcomm SnapdragonTM 835 care, asociata cu experienta unui Android pur, securizat si actualizat asigura o performanta remarcabila.

Avand la baza platforma mobila Qualcomm SnapdragonTM 835, Nokia 8 nu face compromisuri in privinta performantelor. Nokia 8 a fost proiectat cu gandul la consumator, pentru a oferi capabilitati unice de a captura continut si de a impartasi experiente. Acest lucru a necesitat o proiectare meticuloasa atat in interiorul dispozitivului, cat si in exterior. Echipele de design, inovare si inginerii au lucrat impreuna pentru a furniza rezultate deosebite in termeni de crestere a performantelor si timpilor de functionare ai dispozitivului. Rezultatul consta intr-o conducta de racire din cupru acoperit cu grafit care disipeaza caldura generata de sistemul de inalta performanta pe intreaga

lungime si latime a dispozitivului. Nokia 8 opereaza la niveluri mai reduse de caldura generata chiar si in cele mai solicitante situatii. Nokia 8 este compatibil Qualcomm® Quick ChargeTM 3.0, aceasta insemnand ca, atunci cand bateria este aproape in intregime descarcata, aveti la indemana o solutie alternativa pentru a continua sa inregistrati momentele care va intereseaza.

Rossen Petcov, Country Manager, Romania & Balcani, a spus: “Fanii nostri sunt mereu dornici sa experimenteze noi modalitati de a crea si de a impartasi continut. Ei sunt cei care ne-au inspirat sa construim un smartphone care sa poata raspunde acestor dorinte ale lor. In acest sens, ne-am concentrat eforturile si am venit cu trei premiere mondiale – debutul colaborarii cu ZEISS, OZO spatial audio de 360°, si real-time live streaming in mod Dual-Sight.”

Smartphone-urile Nokia ofera intotdeauna o experienta de Android pur, fara aplicatii inutile care sa incetineasca performanta dispozitivului. Nokia 8 si Androidul pur, combinat cu procesele noastre inovatoare de inginerie, descatuseaza intregul potential al platformei mobile SnapdragonTM 835. Prin intermediul actualizarilor lunare de securitate, Nokia 8 este sigur si actualizat. Dispozitivul este securizat prin autentificare biometrica de amprenta digitala, fapt care sporeste securitatea si face din Nokia 8 un insotitor versatil, oricare ar fi nevoile dumneavoastra.

Nokia 8 va fi disponibil in culoarea tempered blue, la un pret recomandat de 2699 RON, la Orange, Vodafone, Telekom, Altex, Flanco si Emag.