PlayStation 4 accesorii
Console

Trei noi accessorii pentru PlayStation 4

PlayStation 4 accesorii

Sony Interactive Entertainment (SIE) anunta doua noi controller-e compacte produse de @PLAY, respectiv Nacon si un mini gamepad, produs de compania HORI. Aceste accesorii licentiate oficial sunt compatibile atat cu PlayStation 4, cat si cu varianta Pro. Completand oferta curenta PlayStation, acestea ofera jucatorilor mai multe optiuni in personalizarea experientei de gaming.

Fiecare produs are un design compact si cablu de lungime generoasa, de 3 metri. In mod special, mini gamepad-ul HORI devine alegerea ideala a parintilor care isi incurajeaza copii sa interactioneze cu universul jocurilor video. Dimensiunil reduse si formei ultra ergonomica a gamepad-ului este special creata pentru cei mai mici gameri.

Mini gamepad-ul HORI este si primul accesoriu din serie care va fi disponibil jucatorilor, in culorile albastru, rosu sau negru, data de lansare fiind programata pe 6 noiembrie. Acesta se conecteaza la consola PlayStation 4 cu ajutorul unui cablu si este dedicat celor care prefera un accesoriu cu dimensiuni reduse, design retro si utilizare intuitiva.

Controller-ul compact Nacon va fi disponibil incepand cu luna noiembrie, in variantele de culoare solida – negru, albastru, gri, portocaliu sau rosu – si albastru, verde sau rosu translucid. Acesta include elementele deja familiare gamerilor, precum touch pad, conector pentru casti stereo, feedback prin vibratie, dar si indicator LED.

Produs sub licenta PlayStation, controller-ul compact cu fir @PLAY va include atat un touch pad, cat si feedback prin vibratie sau conector pentru casti. Acesta va putea fi achizitionat incepand cu luna decembrie pe culorile albastru, gri inchis, rosu si alb.