apple watch
Gadgeturi

Apple Watch

apple watch

Superb! Nu pot incepe decat prin a spune ca este absolut un ceas superb! Apple Watch este noul produs ce face parte din familia Apple si este cu adevarat un gadget deosebit.

In aceasta seara Apple a sustinut un nou keynote, un eveniment de prezentare pentru cel mai nou membru al familiei Apple, Apple Watch. In cadrul evenimentului Apple mai prezentat un produs inovativ, noul Macbook. Un laptop extraordinar de subtire si usor, cel mai avansat laptop de la Apple de pana acum.

apple watch

Si totusi, pe cat de multa inovatie a adus Apple cu noul sau laptop tot nu a reusit sa umbreasca entuziasmul spectatorilor din lumea intreaga, ce au urmarit evenimentul in direct online, in ceea ce priveste noul ceas Apple. Daca ati urmarit evenimentul ati putut observa devotamentul si dedicatia pe care a pus-o Apple in crearea acestui nou produs si minutiozitatea cu care toate detaliile sale au fost puse cap la cap. Apple Watch inglobeaza o bucata de tehnologie foarte interesanta, inteligenta dar (din pacate) si una foarte scumpa.

Apple Watch vine la vanzare in 3 modele:
Apple Watch
Apple Watch Sport
Apple Watch Edition

Ce le diferentiaza sunt constructia si calitatea materialelor din care acestea sunt asamblate.

Apple Watch Sport este cea mai ieftina varianta si este construit din aluminiu anodizat cu doua culori disponibile: gri si argintiu. Ecranul este fabricat din sticla intarita cu Ion X si vine completat de o serie de curele din gel/silicon colorate.

Apple Watch este varianta intermediara ca pret si e construit din otel inoxidabil ca orice alt ceas respectabil de pe piata. Culorile disponibile sunt: negru si gri otel. Ecranul este mai durabil decat la varianta Sport fiind construit din Safir ce e mai rezistent ca si sticla la zgarieturi si actiuni externe nocive. Curelele sunt mai diversificate si mai multe la numar decat cele de la modelul Watch.

Apple Watch Edition este cel mai scump model al ceasului Apple si incepe de la o suma exorbitanta as putea spune: 10.000$. Daca ne gandim insa logic, pretul este unul justificat daca ne gandim ca intregul ceas este construit din aur de 18 karate. Da, aur. Apple vrea sa aibe un produs exclusivist si se pare ca va reusi. Si in aceasta varianta Apple ofera doua culori: auriu cum e si normal, dar si aur roz. Ecranul este evident construit din safir, iar curelele sunt alese atent ca si calitate si nuanta: metal sau piele.

Partea din spate a ceasului inglobeaza 4 senzori care fiind in contact permanent cu pielea utilizatorului poate monitoriza activitatea acestuia dand sfaturi utile pentru antrenamentele sale si activitatile zilnice. Tot la interior se gaseste un magnet ce se cupleaza foarte usor cu incarcatorul ceasului, astfel aceasta primind curent wireless prin inductie. O tehnologie foarte usor de folosit si foarte comoda. Apple va pune la dispozitie un Apple Store special pentru ceas de unde utilizatorii vor putea descarca aplicatii speciale pentru el.

Pe partea de hardware avem:

Digital Crown
Retina display with Force Touch
Heart rate sensor, accelerometer, and gyroscope
Ambient light sensor
Speaker and microphone
Wi‑Fi (802.11b/g/n 2.4GHz)
Bluetooth 4.0
Up to 18 hours of battery life
Water resistant
38mm Sport
Height: 38.6mm
Width: 33.3mm
Depth: 10.5mm
Case: 25g
Band: 47g
42mm Sport
Height: 42.0mm
Width: 35.9mm
Depth: 10.5mm
Case: 30g
Band: 51g

Apple Watch va fi disponibil la vanzare de luna viitoare, din 24 Aprilie 2015 mai exact, in doua marimi: 38mm si 42mm si va incepe de la un pret de 349$ si va trece de 10.000$ pentru modelul din aur.