Telefoane Mobile

iPhone SE e disponibil la precomandă în România

iPhone SE si noul iPad Pro

iPhone SE, cel mai nou smartphone al Apple, poate fi precomandat în România prin intermediul QuickMobile.ro, care l-a inclus în ofertă la scurt timp după anunțul făcut de către gigantul din Cupertino.

Astfel, începând cu joi, 24 martie, noul iPhone SE poate fi precomandat pe QuickMobile.ro, urmând ca primele comenzi să ajungă la utilizatori în luna aprilie.

Design-ul iPhone SE este asemănător cu cel al iPhone 5S, carcasa fiind realizată din aluminiu.
Smartphone-ul, cu un ecran de 4 inch și o rezoluţie de 1.136×640 pixeli, dispune de procesor Apple A9 şi 2 GB RAM, camera foto principală de 12 MP având capacitatea de a filma la calitate 4K.

Prețul în România, prin QuickMobile.ro, pentru noul terminal al Apple este de 2.299,9 lei în varianta de 16 GB capacitate de stocare internă sau de 2.699,9 lei, în cazul modelului care dispune de o capacitate de stocare de 64 GB. Ambele modele ale iPhone SE pot fi achiziționate în culorile alb, negru, roz și auriu.

”Prin iPhone SE, cei de la Apple au răspuns nevoii unui segment al pieței de un telefon puternic, dar cu un ecran mai mic, care să poată fi utilizat confortabil, cu o singură mână. În același timp, este cel mai accesibil model de iPhone nou lansat. În condițiile acestea, perspectivele de vânzări sunt foarte bune. Noi ne așteptăm la peste 500 de precomenzi realizate până la sfârșitul lunii aprilie”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

Noua tabletă iPad Pro, disponibilă pe QuickMobile.ro
Pe lângă iPhone SE, Apple a lansat o nouă tabletă iPad Pro, cu ecran mai mic, tot în tandem cu tendința utilizatorilor de a folosi dispozitive cât mai compacte și mai portabile.

Ecranul tabletei are 9,7 inch, fiind cu 25% mai luminos decât cel al iPad Air 2, procesorul este A9X, la fel ca în cazul versiunii mai mari, iar tableta oferă în plus suport pentru Apple Pencil. De asemenea, vine și cu varianta specială de 256 GB capacitate de stocare.
Și noua tabletă iPad Pro poate fi precomandată pe QuickMobile.ro, începând cu prețul de 3.199 lei, fiind disponibilă în culorile alb, negru, gri și auriu.