SAP
Stiri

SAP si Google anunta un nou parteneriat

SAP

SAP SE a semnat un parteneriat cu Google pentru dezvoltarea solutiei Android for Work, care permite angajatilor sa utilizeze in siguranta la locul de munca dispozitivele mobile personale cu sistem Android.

In plus, solutia le permite acestora sa treaca oricând de la activitatile legate de serviciu la cele personale si viceversa, fara grija controlului asupra datelor. In acelasi timp, integrarea solutiei in portofoliul SAP Mobile Secure ajuta managerii de IT si dezvoltatorii sa gestioneze si sa securizeze dispozitivele, aplicatiile si continutul mobil din peisajul Android, sustinând totodata si dezvoltarea de aplicatii standard.

„In ultimul timp, se poate observa o crestere a numarului de angajati care aduc propriile dispozitive Android la locul de munca. In acest sens, SAP, lider in dezvoltarea si implementarea de aplicatii de business pe platforma Android, va oferi clientilor solutia Android for Work – o metoda simpla si sigura de a utiliza dispozitivele proprii Android, indiferent de versiunea sistemului de operare al acestora, in cadrul serviciului. De asemenea, cele mai importante aplicatii de business SAP vor putea fi instalate pe Android for Work”, a declarat Dirk Boessmann, Vicepresedinte Senior al diviziei Mobile Development din cadrul SAP.

SAP va continua sa le ofere clientilor care doresc sa utilizeze sistemul de operare Android cele mai recente versiuni ale SAP Mobile Platform, SAP Mobile Secure si câteva sute de aplicatii mobile, prin intermediul SAP Mobile Place, un magazin de aplicatii securizat.