Telefoane Mobile

Allview E3 SIGN vine cu senzor de amprenta Synaptics

Allview E3 Sign

Allview E3 Sign, cel mai nou smartphone al brandului Allview are integrat un senzor de amprenta Synaptic, ce faciliteaza deblocarea prin amprenta personala si ofera o securizare sporita a datelor.

Datorita aplicatiei preinstalate si a senzorului infrarosu,  Allview E3 Sign inlocuieste cu usurinta telecomenzile aparatelor utilizate cel mai des. Allview E3 Sign dispune de functia de control prin gesturi, iar modul “protejare atingere” previne deblocarea neintentionata a telefonului.

Accesul rapid la anumite functii este oferit de “fereastra multitask plutitoare”, prin care se pot activa diferite moduri de utilizare a device-ului si accesa aplicatii utilizate frecvent precum calculator, redare muzica si clipuri video.

Smartphone-ul Dual SIM este echipat cu un display IPS OGS de 5,5” cu rezolutie 1280x720px, ce este protejat de o sticla rezistenta la socuri si zgarieturi. Performanta device-ului este sustinuta de procesorul Quad Core, sistemul de operare Android™ 4.4, KitKat®, de cei 2GB memorie RAM si de procesorul grafic MALI400, ce permit rularea fluida a aplicatiilor si a jocurilor.

Pentru imortalizarea momentelor deosebite, telefonul pune la dispozitia utilizatorilor doua camere foto si un meniu prietenos, usor de utilizat. Acestea ofera functii precum Gesture Shot, Face Beauty, HDR, Eraser si filmare in format Full HD. Galeria permite afisarea imaginilor in 3 modalitati diferite si ofera o sectiune pentru realizarea colajelor foto.

Datorita amplificatorului audio NXP integrat,  Allview E3 Sign este o optiune ideala pentru divertisment, sunetul redat fiind mai profund, mai puternic si de o calitate superioara. Modul vizitator, permite protejarea informatiilor atunci cand imprumuti telefonul, blocand accesul.

“Toti ne dorim ca lucrurile personale sa ramana private, în special datele importante pe care le salvam în telefon. E3 Sign ofera un grad sporit de securizare al acestor informatii prin optiunea de deblocare ce utilizeaza senzorul de amprenta american Synaptics. Interfata de utilizare si functiile noi sporesc aria de aplicabilitate a device-ului.”, declara Lucian Peticila, Managerul General Allview.

Smartphone-ul  Allview E3 Sign este disponibil pe baza de precomanda incepand de azi la pretul de 999 lei, si vine impreuna cu o husa tip carte, gratuit.