apple cisco
Stiri

Apple se aliaza cu Cisco pentru optimizarea retelor pentru iOS

apple cisco

Apple si Cisco anunta un parteneriat care are ca scop facilitarea accesului utilizatorilor de dispozitive bazate pe sistemul de operare iOS la retelele si la solutiile Cisco destinate segmentului de business.

Acordul presupune optimizarea retelelor pentru astfel de echipamente si aplicatii, integrarea iPhone in ecosistemul de business al Cisco si oferirea de soluti de colaborare pentru iPhone si iPad.

„iOS este cea mai buna platforma pentru mobil din lume si aproape toate companiile din topurile Fortune 500 si Global 500 au pus iOS in centrul strategiei lor in ceea ce priveste mobilitatea”, spune Tim Cook, CEO Apple. „iPhone si iPad au devenit instrumente esentiale pentru forta de munca moderna si schimba modul in care ne rezolvam sarcinile de serviciu. Impreuna cu Cisco, credem ca putem oferi companiilor instrumentele pentru a maximiza potentialul echipamentelor iOS si sa ajutam angajatii sa devina si mai productivi, folosind dispozitivele pe care deja le indragesc”.

„95% dintre companiile din Fortune 500 conteaza pe retelele si pe solutiile de colaborare oferite de Cisco pentru ca angajatii acestora sa devina mai productivi”, spune John Chambers, presedintele executiv al Cisco. Prin acest parteneriat oferim clientilor comuni posibilitatea de a extinde cu foarte mare usurinta ecosistemul Cisco pe device-urile iOS, iar impreuna ii vom ajuta sa atinga noi niveluri de productivitate si eficienta”.

Cu ajutorul Apple, Cisco va oferi solutii special optimizate pentru iOS care vizeaza atât segmentele de mobil si cloud, cât si instrumente de colaborare, precum Cisco Spark, Cisco Telepresence si Cisco WebEx.