Lifestyle

“Luna reducerilor” anunta discounturi de pana la 30% pentru Apple, Samsung, Sony si HTC

luna-reducerilor

QuickMobile lanseaza campania „Luna reducerilor”, prin care vor fi oferite discounturi de pana la 30%, pe toata durata lunii ianuarie, pentru produsele Apple, Samsung, Sony si HTC.

„Cei care nu au reusit sa beneficieze de reducerile din perioada Sarbatorilor de Iarna pot achizitiona de la QuickMobile produse de la branduri de top, cu pret redus, in ianuarie. Promotiile sunt valabile atat in magazinul online cat si in cele fizice”, a declarat Tudor Tiboc, General Manager QuickMobile.

Astfel, in perioada 1 ianuarie – 10 ianuarie 2016, smartphone-urile, tabletele si gadget-urile HTC vor avea pretul redus cu 10%. Pentru accesoriile pentru aceste dispozitive, originale sau compatibile cu brandul HTC, discountul aplicat este de 30%.

Al doilea brand care va beneficia de reduceri in cadrul campaniei „Luna reducerilor” este Sony. In perioada 10 – 17 ianuarie 2016, smartphone-urile, tabletele si gadget-urile Sony vor avea preturi mai mici cu 10%. Pentru accesorii, originale sau compatibile, reducerea aplicata va fi, de asemenea, de 30%.

Urmeaza, in intervalul 18 – 24 ianuarie 2016, reduceri de 10% la telefoanele, tabletele si gadget-urile Samsung. In ceea ce priveste accesoriile pentru aceste dispozitive, originale sau compatibile cu brandul Samsung, discounturile aplicate vor fi de 30%.

Campania „Luna reducerilor” din ianuarie se va incheia cu discounturi la produsele Apple. Astfel, in perioada 25 ianuarie – 31 ianuarie 2016, smartphone-urile, gadget-urile si tabletele Apple vor beneficia de o reducere de pret tot de 10%, in timp ce accesoriile vor avea un discount de 30%.

„Am ales sa includem aceste branduri in campania de la inceputul noului an deoarece fac parte din topul celor mai vandute marci din portofoliul QuickMobile. Desi oferim reduceri la o gama variata de produse, printre care gadget-uri, tablete si accesorii, ne asteptam ca pe parcursul campaniei cele mai vandute sa fie smartphone-urile”, a adaugat Tudor Tiboc.