BenQ WDP02
Videoproiectoare

BenQ lanseaza WDP02 – un nou kit wireless Full HD

BenQ WDP02

BenQ lanseaza un nou kit wireless Full HD, capabil sa-ti transforme sufrageria intr-un centru de divertisment, ideal pentru proiectia de filme sau jocuri.

Fiind un dispozitiv wireless, format dintr-un emitator ce se monteaza la sursa de semnal si un receptor ce se ataseaza proiectorului, WDP02 elimina complet grija cablurilor, oferind libertate de miscare si surse multiple de semnal. Astfel, cu ajutorul noului kit wireless, proiectorul din sufragerie se poate transforma intr-un hub de divertisment capabil sa primeasca semnale video din orice loc al casei.

WDP02 ofera o acoperire impresionanta, fiind capabil sa transmita un flux video necompresat la o calitate Full HD 1080p 60Hz, pe o distanta maxima de 30 metri (in unda directa). Spre deosebire de predecesorul sau WDP01, noul kit wireless exceleaza la capitolul ergonomie si usurinta in utilizare, in special pentru doua dintre cele mai performante videoproiectoare din segmentul home-cinema. Astfel, WDP02 ofera un design imbunatatit ce permite receptorului sau sa se integreze perfect pe modelele BenQ W2000 si W3000, doua videoproiectoare ce au sub carcasa un compartiment ascuns dotat cu conectori HDMI si USB. Astfel designul modelelor W2000 si W3000 nu sufera nici o schimbare, iar instalarea se face foarte usor si rapid.

WDP02

Pentru alte modele de proiectoare compatibile, receptorul WDP02 se monteaza in exterior, pe o latura a proiectorului, folosind un sistem personalizat de prindere. De asemenea, el poate fi amplasat intr-un suport dedicat, atunci cand proiectorul este amplasat pe o masa.

Pentru cei ce opteaza sa il foloseasca impreuna cu un videoproiector BenQ W2000 lucrurile devin foarte simple. Controlul celor doua dispozitive este integrat intr-o singura interfata (meniul OSD al proiectorului), ce poate fi accesata folosind telecomanda proiectorului.
Kit-ul wireless este compatibil cu o gama larga de dipozitive capabile sa redea semnal video HDMI si ofera patru porturi compatibile. Astfel, prin intermediul porturilor HDMI, poate primi semnal video Full HD 1080p de la dispozitive precum media box-uri si receptoare HD, playere Blu-ray, console de jocuri, PC-uri, tablete sau dispozitive inteligente.

Pentru configurarea si instalarea completa a kit-ului, sunt necesari doar cativa pasi, acesta oferind o conectivitate plug-and-play greu de egalat. Astfel ca, odata totul conectat, emitatorul se va sincroniza in mod automat cu receptorul, fara nici o implicare din partea utilizatorului.

In situatia in care nu exista obstacole in calea semnalului (unda directa), kit-ul WDP02 poate functiona pe o distanta impresionanta de pana la 30 de metri. Este dotat cu patru antene integrate, ce asigura o transmisie de calitate la trecerea semnalului prin usi sau dintr-o camera in alta, precum si cu un mecanism de selectie dinamica a frecventelor de emisie-receptie (DFS), folosit pentru a schimba automat canalele atunci cand este detectata o interferenta.

Kit-ul poate suporta pana la patru surse de intrare HDMI si ofera doua semnale de iesire, ce afiseaza acelasi continut pe doua ecrane diferite, emitatorul avand o iesire video de monitorizare a continutului transmis. Mai mult, solutia wireless beneficiaza de o latime de banda la 145Mbps si un sunet digital pe 5.1 canale prin intermediul portului HDMI 1.4a.

BenQ WDP02 hdmi

Astfel, proiectiile sunt afisate fluid, cu o latenta perfecta pentru jocuri(< 1ms), o calitate Full HD 1080p si un sunet de exceptie, chiar si atunci cand proiectorul nu este in aceeasi incapere cu sursa de semnal.

Modele de proiector compatibile:

W3000, W2000(w), W1110(s), HT4050, HT3050, HT2050, TH683, TH670(s), MH684, MH741, CH100
W1350, W1070(+), W1080ST(+), HT1075, HT1085ST, TH681(+), TH682ST, SH915

Kit-ul BenQ WDP02 poate fi folosit si impreuna cu alte dispozitive de afisare ce dispun de o intrare video