Lenovo-Tech-World-2016
Stiri

Lenovo va prezenta la noi dispozitive la Tech World 2016

Lenovo-Tech-World-2016
Lenovo a anuntat astazi ca Lenovo Tech World, va avea loc la San Francisco pe 9 iunie 2016.A doua conferinta anuala aduce laolalta lideri de top din industrie alaturi de presedintele si CEO al Lenovo, Yang Yuanqing, care va adresa discursul inaugural, si in cadrul careia acestia vor analiza cele mai promitatoare si emergente aspecte in inovatie, inclusiv realitatea virtuala, dispozitive inteligente conectate/loT, valorificand in acelasi timp puterea cloud-ului de a transforma vietile oamenilor. La evenimentul Lenovo vor participa fani, reprezentanti ai mass-mediei si presei scrise, factori de influenta, analisti si alti invitati din intreaga lume.

Tech World 2016 va gazdui, de asemenea, si cateva anunturi importante despre produse; vom lansa primul smartphone la nivel mondial dedicat consumatorilor bazat pe tehnologia Project Tango, in parteneriat cu Google. Project Tango aduce realitatea augmentata in smartphone-ul dvs., inclusiv in jocuri, aplicatii de navigare si alte functionalitati. Acest dispozitiv va ofera o experienta cu totul noua a lumii – permitandu-va sa realizati lucruri pe care nu vi le-ati imaginat, de la reproducerea interiorului unui muzeu, pana la crearea unui mediu de joc 3D si la vizualizarea modului in care un frigider nou incape in bucataria dvs.

De asemenea, Lenovo va prezenta pe scurt si o noua tehnologie mobila conceputa de Motorola care va genera schimbari dramatice in modul in care oamenii isi utilizeaza dispozitivele cele mai personale.

De asemenea, Lenovo va dezvalui si cateva detalii despre cele mai interesante concepte tehnologice dezvoltate in laboratoarele sale din intreaga lume. Acestea reprezinta creativitatea, dorinta de a experimenta si imaginatia sutelor de ingineri, designeri si dezvoltatori Lenovo si Motorola de pe trei continente.

Discursul inaugural va fi transmis prin livestream la ora 10:30 AM PST (20:30, ora Romaniei) pe 9 iunie 2016 la: www.YouTube.com/lenovo