Galaxy S10
Telefoane Mobile

Samsung a lansat 4 versiuni pentru Galaxy S10

Galaxy S10

 

Sarbatorind un deceniu de la lansarea primului Galaxy S, Samsung a lansat o noua linie de smartphone-uri premium: Galaxy S10.Cu patru dispozitive unice, gama Galaxy S10 este conceputa pentru a raspunde nevoilor specifice pietei smartphone-urilor de astazi, astfel incat consumatorii sa se bucure la maximum de telefoanele lor. Fiecare din cele 4 smartphone-uri ofera o experienta demna de generatiile viitoare in categoriile pe care utilizatorii le considera cele mai importante: inovatii in tehnologia de display, camera si performanta.

Ca urmare fireasca a unui deceniu de inovatii, Galaxy S10 este proiectat pentru cei care isi doresc un smartphone premium, cu performanta puternica, care pregateste terenul pentru urmatoarea generatie de experiente mobile. Pentru utilizatorii care vor un device excelent cand vine vorba de specificatii, Galaxy S10+ le puncteaza cu brio pe toate, de la display, la camera, performanta. Galaxy S10e este construit pentru cei care isi doresc toate specificatiile premium intr-un pachet compact, pe un ecran plat. Galaxy S10 5G este creat pentru cei care doresc mult mai mult, mai ales cea mai mare viteza care exista si cele mai puternice specificatii. Dispunand de noul ecran dinamic AMOLED, camera de noua generatie si performanta inteligenta, gama Galaxy S10 ofera consumatorilor mai multe optiuni si stabileste un nou standard pentru smartphone-uri.

“Inca de la lansarea sa in urma cu zece ani, seria Galaxy S a adus unele dintre primele inovatii din industrie, oferind utilizatorilor o experienta incredibila si libertatea de a alege device-ul potrivit pentru ei. Galaxy S10 a aparut in urma acestei mosteniri si vine cu un ecran si camere excelente, dar si performanta nemaiintalnita. Cu patru dispozitive premium, fiecare construit avand un anumit tip de utilizator in minte, Samsung are avantajul unui deceniu in care s-a aflat in topul liderilor din tehnologia smartphone-urilor”, a afirmat DJ Koh, presedinte si CEO al diviziei IT & Mobile Communications din cadrul Samsung Electronics.

Introducerea ecranului dinamic AMOLED: experienta pe ecran complet cu scaner de amprenta ultrasonic

Galaxy S10 are cel mai bun ecran produs vreodata de Samsung, primul ecran dinamic AMOLED din lume. Fiind primul telefon smartphone certificat HDR10+, ecranul ofera continut digital viu, o gama larga de culori pentru imagini dinamice cat mai realiste. Ecranul dinamic AMOLED al lui Galaxy S10 este certificat VDE pentru culori vibrante si ofera un raport de contrast extraordinar pentru un negru mai profund si un alb mai stralucitor .

Garantat de DisplayMate, va veti bucura, de asemenea, de culori exceptionale pe un dispozitiv mobil – chiar si in lumina puternica a soarelui. In plus, ecranul dinamic AMOLED reduce lumina albastra prin intermediul ecranului Eye Comfort , certificat de TÜV Rheinland, fara a compromite calitatea imaginii sau a adauga un filtru.

Rezultatul unui proces de inginerie inovatoare, ecranul unic Infinity-O al Galaxy S10 imbina o serie de senzori cu tehnologia camerei intr-un ecran de tip hole-in display – pentru a maximiza proprietatile ecranului si a va tine departe de distrageri.

Ecranul dinamic AMOLED al Galaxy S10 include, de asemenea, primul scaner de amprente cu ultrasunete incorporat , care citeste contururile 3D ale amprentei fizice – nu o imagine 2D a acestuia – pentru o imbunatatire anti-spoofing. Cu prima certificare FIDO Alliance Biometric Component din lume, aceasta autentificare biometrica de urmatoarea generatie ofera securitate de tip seif, pentru a va mentine telefonul in siguranta.

Camera Pro-Grade

Continuand traditia Samsung privind suprematia specificatiilor camerelor, in special Dual Pixel si Dual Aperture, Galaxy S10 introduce o noua tehnologie in ceea ce priveste camera foto si o inteligenta avansata, care face mult mai usoara surprinderea de fotografii si videoclipuri:
• Lentile Ultra-Wide: O premiera pentru seria S, Galaxy S10 ofera un obiectiv Ultra-Wide cu un camp vizual de 123 de grade, similar ochiului uman. Perfect pentru peisaje impresionate, panorame largi, cuprinzand chiar si o intreaga familie in cadru, cu Ultra-Wide Lens veti fi siguri ca puteti surprinde intreaga scena de fiecare data.
• Inregistrare video de inalta calitate: Galaxy S10 ofera inregistrare Super Steady cu tehnologie de stabilizare digitala. Fie ca dansati la un concert, fie ca incercati sa inregistrati fiecare detaliu al unei plimbari cu bicicleta, Super Steady va permite sa captati momentele importante. Atat camerele din fata, cat si cele din spate pot fotografia la calitate UHD si, pentru prima oara in industrie, camera din spate va ofera flexibilitatea de a inregistra in HDR10+ .
• Camera AI: Galaxy S10 face caracteristicile deja inteligente mai precise, datorita unei unitati de procesare neurala (NPU), astfel incat sa puteti obtine fotografii de calitate ridicata fara a fi nevoie sa selectati manual setarile avansate ale camerei. Optimizatorul de scenarii poate acum recunoaste si procesa cu mai multa acuratete scenele suplimentare multumita NPU. Cu Shot Suggestion, Galaxy S10 ofera recomandari automate de compozitie, astfel incat sa puteti incadra fotografia mai bine ca niciodata.

Functii inteligente de performanta care va ajuta sa obtineti maximul de la telefon

Galaxy S10 are un hardware premium si software bazat pe machine learning. Dispunand de noi capabilitati de partajare, performante imbunatatite datorita inteligentei artificiale, precum si Wi-Fi inteligent, Galaxy S10 este cel mai inteligent dispozitiv Samsung.
• Wireless PowerShare : Samsung introduce Wireless PowerShare pe Galaxy S10, ceea ce face posibila incarcarea altor dispozitive certificate Qi. Galaxy S10 Wireless PowerShare va incarca dispozitive portabile compatibile. In plus, Galaxy S10 este capabil sa se incarce pe el, dar si un al doilea dispozitiv, ambele simultan, cu ajutorul Wireless PowerShare, in timp ce este conectat la un incarcator obisnuit, astfel puteti lasa acasa cel de-al doilea incarcator atunci cand calatoriti.
• Performanta inteligenta: Noul software AI de pe Galaxy S10 optimizeaza automat bateria, CPU-ul, memoria RAM si chiar temperatura dispozitivului in functie de modul in care folositi telefonul, invatand continuu, devenind din ce in ce mai bun. Folosind capabilitatile de inteligenta artificiala, Galaxy S10 memoreaza, de asemenea, felul in care folositi dispozitivul si deschide mult mai repede aplicatiile pe care le utilizati cel mai frecvent.
• Wi-Fi inteligent: Galaxy S10 vine cu Wi-Fi inteligent, care permite conexiune neintrerupta si sigura prin comutarea fara intreruperi intre Wi-Fi si LTE, precum si alertarea asupra conexiunilor Wi-Fi potential periculoase. Galaxy S10 accepta noul standard Wi-Fi 6, ceea ce inseamna performanta Wi-Fi mai buna atunci cand telefonul este conectat la un router compatibil.

Galaxy S10 5G

O noua era a conectivitatii 5G

La fel ca in cazul 2G, 3G si 4G, Samsung e pionier cand vine vorba si de 5G – lucrand cu operatori mari din industrie pentru dezvoltarea si implementarea tehnologiei de retea 5G. Samsung aduce puterea 5G in mainile consumatorilor cu Galaxy S10 5G, primul smartphone 5G lansat de Samsung.

Cu Galaxy S10 5G, utilizatorii dintr-o retea de 5G pot descarca in intregime un sezon al unui show TV in doar cateva minute, pot juca jocuri cu o grafica bogata, pot beneficia de experiente imbunatatite VR si AR si pot intra in contact cu familia sau cu prietenii prin apeluri video 4K in timp real. Pentru a profita din plin de conectivitatea 5G, Galaxy S10 5G prezinta cel mai mare ecran din seria Galaxy S, display-ul Infinity-O de 6,7 inci, camera 3D de adancime pentru captarea imaginilor 3D pentru a activa focalizarea video live si o baterie 4.500mAh cu incarcare super rapida la 25W.

Cel mai bun standard: fundatia Galaxy si ecosistem de nivel urmator

Gama Galaxy S10 ofera tot ce v-ati astepta de la seria Galaxy S si mai mult de atat – inclusiv Fast Wireless Charging 2.0, rezistenta la apa si praf IP68, procesor de generatie urmatoare si servicii Samsung incluse, precum Bixby, Samsung Health, Samsung Pay si Samsung DeX. Veti primi cea mai mare capacitate de stocare disponibila pe un dispozitiv Galaxy – Galaxy S10+ vine cu 1TB de stocare incorporata si posibilitatea de a adauga un microSD de 512GB pentru a obtine 1,5TB de memorie.
• Viteza: Galaxy S10 va permite sa accesati Wi-Fi 6, care va ofera acces prioritar de patru ori mai rapid decat alti utilizatori in zone aglomerate, cum ar fi aeroporturile. Experimentati LTE pentru descarcarea si navigarea capabila de pana la 2.0 Gbps, pentru prima data in industrie.
• Gaming: Proiectat pentru cea mai buna experienta de joc, Galaxy S10 are software-ul de optimizare a performantelor jocurilor AI si hardware premium, inclusiv Dolby Atmos pentru jocuri si un sistem de racire. Galaxy S10 este, de asemenea, primul dispozitiv mobil optimizat pentru jocuri create pe platforma Unity.
• Securitate: Galaxy S10 este construit cu Samsung Knox, precum si un spatiu de stocare securizat, sustinut de hardware, care va tine parolele in siguranta.

Galaxy S10 – disponibilitate si precomanda

Galaxy S10, Galaxy S10+ si Galaxy S10e vor fi disponibile in nuantele: Prism White, Prism Black, Green Prism, Blue Prism, Yellow Canary si Flamingo Pink . Galaxy S10+ va fi de asemenea disponibil in doua modele noi, ceramice: Ceramic Black si Ceramic White .

Galaxy S10, Galaxy S10+ si Galaxy S10e vor fi disponibile in magazine si online incepand cu 8 martie 2019. Precomenzile pentru Galaxy S10, Galaxy S10+ si Galaxy S10e incep maine, 21 februarie 2019. Pentru o perioada limitata, consumatorii care precomanda un Galaxy S10 sau Galaxy S10+ vor primi o pereche de Galaxy Buds gratuit. Ascultati muzica preferata in timp ce va deplasati si tineti-va in control obiectivele de fitness din momentul in care puneti mana pe Galaxy S10, mai devreme decat ceilalti.