LATEST ARTICLES
 

Alicia Vikander este Lara Croft în „Tomb Raider. Începutul”

by Irina Banicaon March 15, 2018
Cu Alicia Vikander în rolul principal, aventura epică din Tomb Raider spune povestea originală care îi transportă pe spectatori în prima expediţie a Larei Croft, dar şi în mintea şi sufletul unui personaj care, pentru a-şi găsi locul în lume, trebuie să facă legătura dintre viitorul şi trecutul său.

Bruce Willis revine pe marile ecrane în filmul „Death Wish. Răzbunarea”

by Irina Banicaon March 8, 2018
Bruce Willis revine în forţă la cinema, în rolul unui chirurg care devine un răzbunător neîndurător după ce soţia sa este ucisă, iar fiica sa intră în comă.

Black Panther – regele încasărilor în weekend-ul de lansare

by Irina Banicaon February 20, 2018
„Black Panther” – filmul dedicat celui mai nou erou din Universul Cinematografic Marvel – a înregistrat încasări impresionante in weekend'ul de lansare in Romania.

Forţa a fost cu toţi cei prezenţi la avanpremiera „STAR WARS: ULTIMII JEDI”

by Irina Banicaon December 16, 2017
„STAR WARS: ULTIMII JEDI” – cel mai recent film din franciza epică – promite să aducă Forţa şi mai aproape de fanii adevăraţi, deşi lansarea a fost complet învăluită în mister.

Video mapping pe faţada Hotelului InterContinental în aşteptarea lansării Star Wars

by Irina Banicaon December 9, 2017
"Star Wars: Ultimii Jedi" cea mai nouă producţie Lucasfilm, îi readuce pe marile ecrane pe eroii îndrăgiți într-o nouă aventură epică, care promite descoperirea unor secrete vechi de generații. Filmul este distribuit în cinematografe de Forum Film România şi va fi disponibil în avanpremieră începând din 14 decembrie 2017, în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos, subtitrat si dublat.

Romanian VR Films Weekend

Experimenteaza gratuit realitatea virtuala la THE VR CINEMA din Veranda Mall

by Mihai Vanatoruon November 30, 2017
In perioada 30 noiembrie – 3 decembrie, THE VR CINEMA, primul cinematograf de realitate virtuala din Romania, va difuza productii romanesti.

Vedetele & micuţii lor s-au pregătit pentru lansarea filmului „COCO”

by Irina Banicaon November 21, 2017
ÎDin 24 noiembrie, cinematografele din România vor fi inundate de culoare, muzică şi voie bună, odată cu lansarea filmului „COCO”, cea mai recentă animaţie Disney-Pixar, a cărei acţiune se petrece în Mexic – un nou teritoriu explorat de Studiourile Pixar.

Gerard Butler luptă pentru salvarea omenirii în ,,Geostorm: Pericol Global”

by Irina Banicaon October 24, 2017
Gerard Butler apare în rolul lui Jake Lawson, un om de știință care, împreună cu fratele său, Max, interpretat de Sturgess, trebuie să rezolve disfuncțiile din programul satelitului.

Aşteptarea s-a încheiat pentru Thor: Ragnarok

by Irina Banicaon October 23, 2017
În această poveste, Thor este ținut prizonier de cealaltă parte a universului, fără năprasnicul său ciocan, iar Loki a pus stăpânire pe Asgard.

Must see – Kingsman: The Golden Circle

by Irina Banicaon September 21, 2017
Kingsman: The Golden Circle e un film de acțiune, la care vei râde sigur și te vei deconecta. De regulă nu prea se combină cu succes acțiunea și comedia, dar de data asta au dozat perfect abundența de gloanțe, explozii și gadgeturi de spioni cu umorul britanic și stereotipurile americane...

Febra Lalelelor | TULIP FEVER

by Irina Banicaon September 19, 2017
Filmul Febra Lalelelor / Tulip Fever e un spectacol de emoții și ținute vestimentare ce prezintă Olanda secolului al VII-lea printr-o poveste de dragoste interzisă plină de dramatism şi trăiri intense.

Merită să rişti „Absolut tot”/ Everything, Everything?

by Irina Banicaon June 20, 2017
Everything, Everything / Absolut tot” este ecranizarea bestseller-ului cu acelaşi nume, scris de Nicola Yoon, şi urmăreşte povestea de dragoste dintre doi adolescenţi, jucaţi de Amandla Stenberg şi Nick Robinson. Tânjind după libertate... Trecând peste graniţele stabilite... Depăşind limitele autoimpuse sau trasate de către alţii... Ei riscă absolut tot – pentru iubire.

„Cars 3 / Maşini 3”, un film despre ambiție, revenire și ajutorul neprețuit al unui mentor

by Irina Banicaon June 13, 2017
În noul film din seria de animație „Maşini”, produs de Disney-Pixar, îl regăsim pe Fulger McQueen, un veteran al sportului iute, luptând să revină în mijlocul cursei și având de înfruntat ambiția unei tinere generații de piloți mult mai rapizi și siguri pe ei.

Wonder Woman descoperă adevarata ei putere

by Irina Banicaon June 1, 2017
Înainte de a deveni Wonder Woman, Diana era o prințesă din Amazon, crescută într-un paradis izolat și antrenată pentru a deveni invincibilă în luptă.

6 lucruri interesante din culisele filmului Gardienii Galaxiei Vol. 2

by Irina Banicaon May 3, 2017
Din 5 mai, salvăm galaxia a doua oară, alături de cea mai simpatică şi improbabilă gaşcă de super-eroi: „Gardienii Galaxiei Vol. 2”.