LATEST ARTICLES
 

Must see – Kingsman: The Golden Circle

by Irina Banicaon September 21, 2017
Kingsman: The Golden Circle e un film de acțiune, la care vei râde sigur și te vei deconecta. De regulă nu prea se combină cu succes acțiunea și comedia, dar de data asta au dozat perfect abundența de gloanțe, explozii și gadgeturi de spioni cu umorul britanic și stereotipurile americane...

Febra Lalelelor | TULIP FEVER

by Irina Banicaon September 19, 2017
Filmul Febra Lalelelor / Tulip Fever e un spectacol de emoții și ținute vestimentare ce prezintă Olanda secolului al VII-lea printr-o poveste de dragoste interzisă plină de dramatism şi trăiri intense.

Merită să rişti „Absolut tot”/ Everything, Everything?

by Irina Banicaon June 20, 2017
Everything, Everything / Absolut tot” este ecranizarea bestseller-ului cu acelaşi nume, scris de Nicola Yoon, şi urmăreşte povestea de dragoste dintre doi adolescenţi, jucaţi de Amandla Stenberg şi Nick Robinson. Tânjind după libertate... Trecând peste graniţele stabilite... Depăşind limitele autoimpuse sau trasate de către alţii... Ei riscă absolut tot – pentru iubire.

„Cars 3 / Maşini 3”, un film despre ambiție, revenire și ajutorul neprețuit al unui mentor

by Irina Banicaon June 13, 2017
În noul film din seria de animație „Maşini”, produs de Disney-Pixar, îl regăsim pe Fulger McQueen, un veteran al sportului iute, luptând să revină în mijlocul cursei și având de înfruntat ambiția unei tinere generații de piloți mult mai rapizi și siguri pe ei.

Wonder Woman descoperă adevarata ei putere

by Irina Banicaon June 1, 2017
Înainte de a deveni Wonder Woman, Diana era o prințesă din Amazon, crescută într-un paradis izolat și antrenată pentru a deveni invincibilă în luptă.

6 lucruri interesante din culisele filmului Gardienii Galaxiei Vol. 2

by Irina Banicaon May 3, 2017
Din 5 mai, salvăm galaxia a doua oară, alături de cea mai simpatică şi improbabilă gaşcă de super-eroi: „Gardienii Galaxiei Vol. 2”.

Katherine Heigl şi Rosario Dawson se luptă în thriller-ul ,,Obsesia trecutului”

by Irina Banicaon April 27, 2017
Katherine Heigl este Tessa Connover, o femeie superbă şi ambiţioasă, recent divorţată care încearcă să se împace cu ideea că fostul ei soţ şi-a refăcut viaţa alături de o altă femeie

Irina Margareta Nistor și-a serbat ziua la sălile VIP de la Cinema City ParkLake

by Irina Banicaon March 27, 2017
Sălile VIP au fost rezervate exclusiv pentru aniversarea Irinei Margareta Nistor, cei peste 100 de invitați bucurându-se de o atmosferă unică: gastronomie fină pregătită pe loc de un Chef, precum şi cele mai bune condiţii de vizionare a filmului.

„Frumoasa şi bestia” a obţinut încasări record în weekendul de lansare

by Irina Banicaon March 21, 2017
„FRUMOASA ŞI BESTIA” – noua adaptare impresionantă live-action a clasicului film de animaţie Disney – a înregistrat încasări record în weekendul de lansare în România.

Saroo in drum spre Oscar

by Irina Banicaon February 24, 2017
Pentru filmul „Lion/ Saroo: Drumul spre acasa”, drumul spre Oscar este pavat cu multe emoţii şi multă muncă, dar şi cu nominalizări şi premii.

Teo Trandafir debutează în dublajul animaţiei Balerina

by Irina Banicaon February 16, 2017
Teo Trandafir a decis să îşi pună în aplicare talentul actoricesc şi a acceptat provocarea de a-şi împrumuta vocea profesoarei de dans, Odette, din mult-aşteptata animaţie 3D ,,Balerina”, care, pe 3 martie, va avea premiera pe marile ecrane din toată ţara.

O Terapie Pentru Viata

O Terapie Pentru Viata

by Mihai Vanatoruon February 8, 2017
De la regizorul vizionar, Gore Verbinski, O Terapie Pentru Viata este un thriller psihologic infricosator care te nauceste.

Matthew McConaughey porneşte în GOANA DUPĂ AUR

by Irina Banicaon February 7, 2017
Din jungla indoneziană până în inima tehnologizată a Americii, Matthew McConaughey îşi urmează visul spre bogătie într-o nebună “Goana după aur”.

Loredana și Tudor Chirila dublează vocile în LEGO® Batman: Filmul

by Irina Banicaon February 2, 2017
Versiunea în limba română a animaţiei „LEGO® Batman: Filmul” va marca primul proiect cinematografic comun pentru Loredana şi Tudor Chirilă.

LION / Saroo: Drumul spre casă

by Irina Banicaon January 16, 2017
Lion / Saroo: Drumul spre casă reprezintă adaptarea pentru marele ecran a incredibilei poveşti adevărate „A Long Way Home” de Saroo Brierley.