galaxy s9
Telefoane Mobile

Samsung a lansat noile Galaxy S9 și S9+ ce vin cu o noua lentila cu diafragma duala

Samsung a lansat la Barcelona noile Samsung Galaxy S9 si S9+, integrand o noua lentila cu diafragma duala, care-ți permite sa obtii o calitate buna a imaginii in lumina slaba.

Galaxy S9 si S9+ ofera o experienta de divertisment imbunatatita, cu ajutorul difuzoarelor stereo produse de AKG, sistemului de sunet surround Dolby Atmos, precum si ecranuluiedge-to-edge de tip InfinityDisplay –o caracteristica esentiala indesign-ul smartphone-urilor Samsung. In plus, Galaxy S9 si S9+ vor oferi noua aplicatie SmartThings, care integreaza serviciile existente Samsung IoT intr-o singura experienta inteligenta.

“Pe masura ce comunicarea si exprimarea personala au evoluat, modalitatea in care folosim smartphone-urile s-a schimbat. Cu noile Galaxy S9 si S9+ am reimaginat camera foto a telefoanelor. Nu numai ca acestea permit consumatorilor sa filmeze cele mai bune cadre si sa realizeze cele mai bune videoclipuri in orice imprejurari,dar sunt concepute si pentru a ii ajuta sa se conecteze mult mai usor cu ceilalti si sa se exprime intr-o maniera unica si personala”, a declarat DJ Koh, Presedinte si Director al diviziei IT & Mobile Communications, Samsung Electronics.

Astazi, camerele nu sunt doar pentru a realiza fotografii – ci si pentru a ne conecta si a comunica. Utilizatorii doresc un smartphone care sa ofere o camera cu tehnologie de ultima ora, astfel incat sa se poata exprima cu ajutorul unor imagini de inalta calitate si cu instrumente ce ii ajuta sa isi spuna povestea unica, personala. Camerele smartphone-urilor Galaxy S9 si S9+ sunt construite pe baza acestor nevoi, oferind un senzor Super Speed Dual Pixel ce are oputere de procesaresi memorie dedicate, contribuind astfel la realizarea de fotografii uimitoare,de o calitate superioara. Caracteristicile camerei noilor Galaxy S9 si S9+ includ:

Super Slow-mo:Fiecare moment al zilei devine memorabil cu functia video slow-motion,care capteaza 960 de cadre pe secunda. Galaxy S9 si S9+ ofera, de asemenea, functiaautomata Motion Detection, o caracteristica inteligenta care odata ce detecteaza miscarea din cadru, incepe sa inregistreze automat – iar utilizatorii trebuie doar sa seteze cadrul. Dupa captarea videoclipului Super Slow-mo, utilizatorii pot selecta muzica de fundal din 35 de optiuni diferite sau pot adauga o melodie din playlist-ul favorit. De asemenea, utilizatorii pot crea, edita si partaja fisiere GIF cu o simpla apasare, in trei stiluri jucause de derulare, pentru a viziona actiunea din nou.

Camera Low Light: Luminozitatea favorabila este secretul oricarei fotografii reusite.De multe ori fotografiile sunt realizate in conditii de luminozitateneavantajoasa, iar majoritatea camerelor de pe dispozitivele smartphone au o diafragma fixa, care nu se poate adapta mediilor cu luminozitate puternica sau scazuta, rezultatele fiind imagini neclare, cu granulatie. Similar cu modul in care pupila se dilata si se contracta, diafragma duala Samsung(F1.5 – F2.4) capteaza in mod automat mai multa lumina cand este intunecat si mai putina lumina cand mediul este prea luminos, realizand astfel fotografii clarein orice conditii.

AR Emoji: Samsung permite utilizatorilor sa creeze un emoji care arata, suna si actioneaza exact ca ei. AR Emoji foloseste un algoritm de invatare al datelor, care analizeaza o imagine 2D a utilizatorului si preia peste 100 de caracteristici faciale pentru a crea un model 3D care sa reflecte si sa imite expresii precum clipitul si miscari ale capului, oferind o personalizare unica. AR Emoji impartaseste sentimentele din viata reala nu numai in format video, ci si cu o serie de stickere, prin folosirea unui format standard de fisiere AGIF, astfel incat utilizatorii sa poata partaja emoji-ul in majoritatea platformelor de mesagerie.

Bixby:Platforma inteligenta Samsung, integrata in camera, utilizeaza realitatea augmentata si tehnologii de invatare pentru a oferi informatii utile despre imprejurimile in care se afla utilizatorii. Bixby genereaza instant informatii direct deasupra imaginii spre care este indreptata camera, detectand si recunoscand obiectul in timp real. Utilizatorii pot traduce limbi straine si pot afla cursul valutar in timp real prin intermediul functiei Live Translation, pot afla informatii despre zona in care se afla, pot achizitiona produse vazute in realitate si pot monitoriza caloriile pe care le consuma pe tot parcursul zilei.

Smartphone-urile sunt adesea optiunea la care apelam pentru divertisment, motiv pentru care Samsung a creat un dispozitiv care ofera experiente de sunet premium, cu ajutorul difuzoarelor stereo AKG. Indiferent daca utilizatorii isi urmaresc filmul preferat sau asculta albumul artistului favorit, le sunt garantate sunete clare, de inalta calitate. Galaxy S9 si S9+ suporta si Dolby Atmos, care ofera sunetului efectulde 360 de grade.

Pe langa experienta audio de inalta calitate, noile smartphone-uri Galaxy S9 si S9+ integreaza si revolutionarul Samsung Infinity Display. Initial introdus pe Galaxy S8, ecranul Super AMOLED Infinity formeaza o suprafata neteda, fara limite sau margini dure.Cu o imbunatatire a contrastului reglabil, utilizatorii pot folosi dispozitivul chiar si in lumina directa a soarelui.

Fiind primele dispozitive care suporta noua aplicatie SmartThings, Galaxy S9 si S9+ pot gestiona fiecare aspect al stilului de viata conectat, de acasa, de la birou sau chiar daca se afla inmiscare. Aplicatia SmartThings va fi introdusa impreuna cu S9 si S9+ si se va conecta la alte dispozitive Samsung, dar si cu alte dispozitive inteligente.

Pentru cei care se afla intr-o continua miscare, ultima generatie a dock-ului Samsung DeX este compatibil cu un stil de viata mobil prin oferirea unei experiente full-screen direct de pe telefon. Cu DeX Pad, un nou docking station, utilizatorii pot conecta cu usurinta dispozitivele Galaxy S9 si S9+ la un monitor, tastatura si mousesi pot transforma experienta mobila intr-una de tip desktop. De asemenea, posibilitatile de editare a documentelor si experienta de gaming pe un ecran full-screen au fost imbunatatite. Mai mult decat atat, cu ajutorul noului DexPad, utilizatorii pot transforma Galaxy S9 si S9+ intr-o tastatura tactila sau un touchpad.

Samsung stabileste standarde ridicate pentru telefoane inteligente, prin includerea rezistentei la apa si praf IP68 si a incarcarii wireless, insa Galaxy S9 si S9+ redefinesc standardele din industrie. Dispozitivele suporta o memorie extensibila de pana la 400 GB si sunt echipate cu cele mai recente procesoare premiumpentru aplicatii, care ofera performante puternice si o procesare superioara a imaginilor.

In plus, Galaxy S9 si S9+ ofera utilizatorilor sigurantaca telefonul este securizat cu ajutorul Knox 3.1, ultima generatie a platformei de securitate Samsung. Smartphone-urile suporta trei optiuni diferite de autentificare biometrica – iris, amprenta digitala si recunoastere faciala – astfel incat utilizatorii pot alege cea mai buna modalitate de a-si proteja dispozitivul si aplicatiile. Dispozitivele integreaza functia Intelligent Scan (Scanarea Inteligenta), un nou sistem de verificare care utilizeaza in mod inteligent scanarea irisului si tehnologia de recunoastere a fetei pentru a debloca rapid si usor telefonul,in orice mediu. De asemenea, Galaxy S9 si S9+ introduc Dedicated Fingerprint, oferind utilizatorilor optiunea de a accesa Secure Folder printr-o amprenta diferita decat cea folosita pentru a debloca telefonul.

galaxy s9

Mai mult decat atat, Galaxy S9 si S9+ introduc noi functionalitati cu ajutorul senzorului optic imbunatatit, integrat direct in dispozitiv, ce ofera mai multe informatii exacte despre starea de sanatate a utilizatorului. Acest senzor permite noilor Galaxy S9 si S9+ sa monitorizeze factorul Heart Load, ce transmite in timp real bataile inimii.

Galaxy S9 si S9+ vor fi disponibile incepand cu data de 16 martie 2018 in anumite piete. In Romania, Samsung Galaxy S9 si S9+ sunt disponibile pentru precomanda la partenerii selectati, incepand cu data de 25 februarie 2018, ora 20:00, in 3 culori: Midnight Black, Coral Blue si Lilac Purple. Clientii care aleg sa isi returneze telefonul vechi si sa achizitioneze noile smartphone-uri la precomanda pot beneficia de o oferta speciala, in functie de parteneri.

Precomenzile inregistrate pana la data de 8 martie 2018 inclusiv vor beneficia de livrare cu pana la 7 zile mai devreme fata de disponibilitatea in magazine.