LATEST ARTICLES
 

Pentru sărbătorile de iarnă, Farmec vine cu noi oferte speciale româneşti

by Irina Banicaon December 13, 2017
Farmec lansează în acest sezon o gamă generoasă de seturi speciale de sărbători, formate din cele mai cunoscute, dar şi cele mai recente produse din portofoliul companiei. Pachetele cadou sunt disponibile sub forma a 7 tipuri de borsete şi 5 tipuri de casete, ce includ produse de îngrijire din gamele brandurilor Gerovital, Farmec şi Doina. […]

Starea de bine a tinerei generații, astăzi pentru viitor!

by Irina Banicaon December 13, 2017
Starea de bine fizică și mentală reprezintă elementul important care stă la baza evoluției și dezvoltării personale a adolescenților și contribuie la menținerea unei atitudini pozitive, deschise către nou, la conștientizarea importanței studiului, a cunoașterii, precum și la asumarea valorilor morale, a respectului de sine și față de ceilalți.

Miriam Quevedo a ajuns în România, la Elysée

by Irina Banicaon December 11, 2017
Elysée a lansat, în premieră şi în exclusivitate, în România, colecţia Black Baccara, ce aparţine casei Miriam Quevedo. Cu aceasta ocazie, i-am adresat câteva întrebari fondatoarei brandului Miriam Quevedo:

Bijuteriile PANDORA au intrat în spiritul Crăciunului

by Irina Banicaon December 9, 2017
Prin fiecare bijuterie PANDORA aleasă, strângi momente minunate, amintiri de Crăciun şi sentimente dragi, care exprimă deopotrivă splendoarea naturii, precum şi stilul şi spiritul tău.

Berea si sanatatea

Berea consumata moderat nu provoaca reflux gastroesofagian

by Mihai Vanatoruon December 8, 2017
Refluxul gastroesofagian este una dintre afecțiunile des intalnite in randul populației adulte, strans legata de stilul de viața si alimentație.

Dental One

Dental One si 30 jurnalisti readuc zambetul copiilor de la Fundatia Casa Lidia

by Mihai Vanatoruon December 7, 2017
Astazi, 7 decembrie, a avut loc o intalnire informala intre jurnalisti/bloggeri si oficialii clinicii de stomatologie Dental One, la care reprezentantii mass media au contribuit cu daruri pentru micuti, primind in schimb un voucher valoric pentru tratament stomatologic.

Idei originale pentru decorațiuni de Crăciun

by Irina Banicaon December 6, 2017
În perioada sărbătorilor de iarnă, bucuria vine mai ales din lucrurile simple, dar făcute cu pasiune. Iată 3 idei de decorațiuni:

veranda mall

Veranda Mall organizeaza anul acesta targul de Craciun

by Mihai Vanatoruon December 6, 2017
Veranda Mall organizeaza anul acesta targul de Craciun pentru locuitorii din zona Obor si nu numai, cu produse specifice acestei perioade.

Farmec lansează prima gamă de lux – Gerovital Luxury

by Irina Banicaon December 6, 2017
Prima gamă de lux Gerovital a fost dezvoltată pe baza ultimelor descoperiri din medicina avangardistă regenerativă şi utilizează ingrediente ultra-active, ce revitalizează proteinele tinereţii şi cresc longevitatea celulară, aducând o infuzie de tinereţe şi frumuseţe tenului.

ÎMPARTE FRUMUSEȚE cu APIVITA de Crăciun

by Irina Banicaon December 1, 2017
Frumusețea e cel mai prețios dar al naturii, aşa că de Crăciun împarte frumusețe și răsfăț tuturor celor dragi cu Apivita!

Leonidas

Ciocolata de la Leonidas, cel mai dulce si rafinat cadou de Craciun!

by Mihai Vanatoruon November 28, 2017
In curand, incepe goana dupa cadouri si cum de fiecare data, ne straduim sa alegem ceva cu care sa nu dam gres, Leonidas - specialistii in cadouri - se asigura ca cei dragi noua vor fi rasfatati cu cele mai inspirate daruri.

Ce rochii purtam in acest sezon?

by Irina Banicaon November 28, 2017
In decembrie rochiile devin cu adevarat speciale datorita evenimentelor cu tematica sau cele cu dress code obligatoriu.

Douglas lansează campania anuală de strângere de fonduri „Beauty Made to Give”

by Irina Banicaon November 24, 2017
Douglas România lansează campania anuală de strângere de fonduri „Beauty Made to Give” începând cu 24 noiembrie 2017.

Transilvania Train 2018

Transilvania Train lanseaza editia 2018

by Mihai Vanatoruon November 22, 2017
Organizatorii proiectului Transilvania Train au anuntat lansarea celei de-a doua editii a calatoriei ce va avea loc in perioada 22 – 26 august 2018.

R.I.B.S – cand ai pofta de ribs & burgers

by Mihai Vanatoruon November 20, 2017
Restaurantul, aflat la parterul unui nou proiect hotelier, Old Town Boutique Hotel din Str. Sepcari 12-14, este specializat in ribs & burgers dupa cum foarte sugestiv ne spune si numele R.I.B.S. - Romanian Insane Barbeque and Sauces.