bolt
Stiri

Incepand de astazi Taxify isi schimba numele in Bolt

bolt

Incepand de astazi, Taxify, are o noua identitate vizuala, in linie cu promisiunea brandului de a face transportul urban mai usor, rapid si convenabil – caracteristici sustinute si de noul nume al aplicatiei: Bolt.Platforma are ca scop dezvoltarea conceptului de mobilitate si vine in intampinarea nevoilor utilizatorilor sai cu acces la o varietate de mijloace de transport – de la masini si motociclete, la scutere.

Noul brand va fi lansat treptat in pietele globale in urmatoarele saptamani. Utilizatorii nu trebuie sa faca nimic avand in vedere ca aplicatia se va actualiza automat, nefiind necesari pasi suplimentari.

Markus Villig, CEO si cofondator Bolt:

“Taxify s-a lansat acum cinci ani cu misiunea de a face transportul urban accesibil si confortabil. Primul nostru produs a fost o aplicatie pentru taxiuri, de unde vine si numele original.

Pe masura ce am progresat in ceea ce priveste misiunea noastra, am depasit si parti ale brandului, inclusiv numele. Avand in vedere dorinta noastra de a oferi o solutie problemelor din domeniul transportului la scara larga, ne dorim ca brandul sa reflecte viitorul companiei, nu trecutul.

Noul nume “Bolt” provine de la miscarea rapida, fara efort, exact cum trebuie sa fie o calatorie prin oras, cu masina, scuterul sau cu transportul in comun. Subliniaza de asemenea viziunea noastra cu privire la viitorul transportului, care va fi electric.”

Compania estoniana are in prezent 25 de milioane de utilizatori in peste 30 de tari in lume si este lider in Europa si Africa. Este, de asemenea, prima companie care a adus serviciile de tip ride-hailing si inchirierea de scutere in aceeasi aplicatie. In prezent aceasta lucreaza la extinderea serviciilor de inchiriere a scuterelor electrice in mai multe orase europene.

Bolt, cunoscuta anterior ca Taxify, este cea mai mare platforma europeana de transport, care are drept scop sa faca transportul urban mai usor, rapid si convenabil.

Infiintata de Markus Villig, Bolt a fost lansata in 2013. Este una dintre platformele de transport care cresc cel mai repede in Europa si Africa, avand printre investitori companii precum Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital, dar si pe Taavet Hinrikus, co-fondator al TransferWise. Bolt are 25 de milioane de utilizatori inregistrati in peste 30 de tari din lume.