Lifestyle
303 views 0 comments

Emilia Cremeria a deschis cea de-a noua locatie in Promenada Mall

by on April 1, 2019
 

Cremeria Emilia

Emilia Cremeria, brandul de inghetata artizanala bazat pe traditie si simplitate, a deschis cea de-a noua locatie din Romania, in Promenada Mall din Bucuresti.Emilia Cremeria este un business in continua dezvoltare inca din 2015, de la prima sa inaugurare, ajungand in 2017 la o cifra de afaceri de 11 milioane de lei. In prezent, Emilia Cremeria detine in total noua locatii in: Baneasa Shopping Center, Mega Mall, Afi Palace Cotroceni, Strada Franceza – Centrul Vechi, Park Lake, Promenada Mall – Bucuresti. In restul tarii, Emilia Cremeria este prezenta in Mamaia-Constanta, Timisoara si Cluj-Napoca.

Emilia Cremeria ii ofera fiecarui consumator o experienta autentica in savurosul univers al inghetatei, de la gustul sau original pana la ultimele trend-uri, utilizand doar materii prime de calitate, atent selectionate pentru realizarea unui desert care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

”Atunci cand la baza unui business sta pasiunea, cu siguranta, consumatorul simte acest lucru. Din acest motiv, pentru noi, deschiderea celei de-a noua locatii reprezinta nu doar un pas firesc in extinderea afacerii noastre, ci si apropierea de consumatorii nostri, iubitori de inghetata autentica, rafinata si proaspata. Pentru noi, a investi intr-o noua locatie reprezinta o noua promisiune onorata fata de clientii Emilia Cremeria, care pot acum degusta unul dintre cele 20 de sortimente de inghetata si in Promenada Mall. Vom continua sa ne dezvoltam, sa investim constant in tehnologie si in ingrediente, pentru a arata acelasi respect fata de consumator ca si pana acum”, mentioneaza Alexandru Sautner, proprietar Emilia Cremeria.

In fiecare zi si in fiecare locatie, prospetimea si inalta calitate a ingredientelor – laptele Alta Qualita, fructele proaspete si zaharul brun – reprezinta elementele cheie ale experientei consumatorilor cu produsele Cremeriei. Dorinta de a valoriza produse tipice regionale IGP si DOP se reflecta in calitatea inghetatei – unica, fina, cu gustul de odinioara si irezistibil de cremoasa. Fiecare magazin Emilia Cremeria prepara, in fiecare zi, in laborator, amestecul pentru productia zilnica de inghetata proaspata, in timp ce, in fiecare an, se lanseaza noi sortimente menite sa indeplineasca orice dorinta si pofta de inghetata.

Fiind magazinul cu numarul 9, iubitorii Emilia Cremeria au avut toate motivele sa se simta ca in al noualea cer, rasfatandu-se cu 20 de sortimente de inghetata.