Lifestyle
396 views 0 comments

De vorba cu Dan Bujor despre remodelare cu bambus

by on May 6, 2019
 

Sunt cunoscute beneficiile masajului asupra sănătății, iar dacă pentru unii masajul înseamnă recuperare sau relaxare, pentru alții înseamnă răsfăț și mai ales frumusețe. Când vrei sa faci o schimbare, recunoști că nu mai ai silueta de acum câțiva ani și ești obosita tot timpul, e timpul sa apelezi la masaj.

Recent am descoperit prin Dan Bujor – remodelare cu bambus ca numai 5 ședințe de masaj cu bambus îți pot restaura energia, buna dispoziție și pot schimba aspectul celulitei. Masajul cu bambus nu este un masaj de relaxare, nici unul dureros, ci un masaj energizant în urma căruia rezultatele se vad atât în centimetri cât și la aspect, cu ochiul liber. Desigur că pe lângă masajul cu bambus, poți alege mai multe tipuri de masaj (masaj de relaxare, masaj facial, masaj cu miere, cu pietre calde, masaj re-set, masaj la dublu) pentru ca echipa de maseuri și maseze au diverse specializări, învățând tehnica cu bambus direct de la Dănuț Bujor, fondatorul centrului.

Dan Bujor a ales oameni de încredere, cu har, alături de care sa lucreze și sa construiască visul său zi de zi. Masajul cu bambus este menirea lui și e mândru ca știe cum să obțină cele mai bune rezultate de remodelare, de aceea l-am invitat să ne răspundă la câteva intrebari:

Când ai început masajul?
Am început în 2011 de jos, lansând salonul de masaj cu ajutorul clientelor. Efectiv cu banii clientelor am deschis salonul, iar acum deja îmi extind echipa, avem cliente care vin zilnic la masaj și lucrez 10-11 ore pe zi, făcând ce îmi place și fără a simți ca muncesc.

De ce ai ales masajul cu bambus?
Masajul cu bambus e cel care mă reprezintă. Am încercat mai multe tipuri de masaj însă prin masajul cu bambus am reușit sa ating performanta unor rezultate în 3 sau 5 ședințe, în funcție de fiecare corp. E o remodelare care se face prin tehnica mea unica și prin abordarea personalizata a fiecărei cliente. Folosesc mai multe tipuri de bambus și insist cu anumite mișcări acolo unde simt ca e cazul.

Care e întrebarea cea mai frecventa pe care o primești?
Toate clientele ma întreabă în câte ședințe de masaj cu bambus se vad rezultatele. Acum sunt mulți care zic ca în 10-15 ședințe vei observa rezultatele, eu sunt sincer, cu tehnica mea, în 3 sau 5 ședințe vei avea rezultate, dar bineînțeles ca trebuie sa lucram împreună pentru cele mai bune rezultate. Adică sa te hidratezi bine, să ai grijă la alimentație și fără excese.

Care e secretul masajului tău?
Drenajul limfatic e cel care ajuta celulele să elimine apa și ajută la aspect, face pielea frumoasă. Apoi rezultatele țin și de tehnica de masaj, de betele de bambus folosite alternativ, de personalizarea masajului în funcție de fiecare clientă. Eu am grijă să  întreb clientele de alimentație, da, poate pe cineva va deranja, însă dacă vrei cu adevărat rezultate, trebuie să faci o schimbare și tu, ca și clienta. Un stil de viata sănătos, echilibrat te va ajuta nu numai sa fii frumoasă ci și să te simți bine.

Care sunt planurile tale de viitor?
Vreau sa duc brandul meu cât mai sus, sa fiu cunoscut și prezent acolo unde mi se cere, nu numai în București.

Cui se adresează masajul cu bambus? 
Masajul cu bambus nu este o necesitate, e o dorința. Eu ma adresez celor care își doresc cu adevărat o schimbare.