LATEST ARTICLES
 

Ce-si doresc cu adevarat copiii?

by Irina Banicaon December 14, 2015
Printr-o campanie impresionanta, Ikea Spania propune un experiment cu 10 familii reale, prin care copiii ne arata care sunt dorintele lor adevarate!

Santa Baby

by Irina Banicaon December 8, 2015
Saturday Night Live a pregatit varianta Santa Baby, o poveste comica la finalul careia te vei bucura ca noi nu avem asemenea obiceiuri cu petreceri de cartier, la care sunt bineveniti TOTI vecinii...

Game of Thrones – Bad Lip Reading

by Irina Banicaon June 8, 2015
Iata cel mai amuzant video Game of Thrones - MEDIEVAL LAND FUN-TIME WORLD realizat de Bad Lip Reading!

Vine vara! Cat de bine iti pare?

by Irina Banicaon June 8, 2015
Vara e aici... In curand iti vei face planurile pentru vacanta de vara. Un concediu la mare, o saptamana in strainatate sau zile de aventura in munti?

Pay per Laugh! De ce nu?

by Irina Banicaon June 4, 2015
Cum ar fi sa platesti prin Pay per Laugh? Mai ales daca e vorba de o piesa de teatru… Si de ce nu, un film. Pay per Laugh e o idee ingenioasa care printr-un software de FaceTracking detecteaza expresii faciale si te asigura ca vei plati in final pentru distractia reala asigurata de spectacol. E simplu! Platesti […]

Pisici vs Catei – Cine-i sefu’?

by Irina Banicaon June 2, 2015
Se stie deja, pisicile au cucerit internetul! Cele mai amuzante clipuri afiseaza pisici nebune si prostute... Dar ce ziceti de pisicile impunatoare "bossy"?

Mortal Kombat X Fatalities – love them or hate them?

by Irina Banicaon June 1, 2015
Toti care au jucat Mortal Kombat stiu ca cea mai distractiva e un Mortal Kombat Fatality sau Mortal Kombat Babality! Ce zici de Mortal Kombat X Fatalities?

Cu Jon Snow la masa!?!

by Irina Banicaon April 8, 2015
In cazul in care va imaginati o sindrofie ca in filme, la care este invitat Jon Snow... Aflati ca tocmai Jon Snow nu este un musafir sarmant!