campanie quickmobile_polaroid
Telefoane Mobile

Campanii de Pasti de la QuickMobile, cu premii Apple si Polaroid

campanie quickmobile_polaroid

QuickMobile se pregateste de Pasti cu doua campanii speciale, prin care clientii online si offline intra automat in cursa pentru un Apple Watch sau o camera foto Polaroid Snap.

Campania “Cauta Oul de Paste si vezi ce iti aduce Iepurasul”, demarata la inceputul acestei luni, se adreseaza tuturor clientilor QuickMobile care cumpara din magazinul online orice produs cu un ou pe imaginea descriptiva. La orice achizitie de acest gen, clientul primeste automat un voucher surpriza, pe care il poate folosi online, pana la data de 31 mai, pentru orice comanda in valoare de peste 150 de lei. Totodata, cei care intrunesc aceasta conditie intra automat in cursa pentru castigarea unui Apple Watch.

campanie quickmobile_apple watch

Compania organizeaza in aceasta perioada si o campanie offline, QuickMoments, dedicata tuturor clientilor din magazinele fizice. La fiecare achizitie in valoare de peste 100 de lei, acestia vor primi cate o poza instant realizata cu camera foto Polaroid Snap. Cei care posteaza pe Facebook fotografia primita si eticheteaza pagina QuickMobile, alaturi de hashtag-ul #quickmoments, vor avea sansa sa castige o camera Polaroid Snap. Castigatorul premiului va fi cel care va avea cele mai multe like-uri la fotografia postata pe reteaua de socializare.

Campania din magazinele online se desfasoara pana pe 4 mai, iar castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, pe 5 mai 2016. Pentru validarea premiului, castigatorul trebuie sa faca dovada achizitiei produsului participant la concurs. Campania din magazinele fizice QuickMobile a inceput la 4 aprilie si se incheie pe 30 aprilie, castigatorul urmand a fi anuntat pe 5 mai. Pentru validarea premiului, castigatorul trebuie sa faca dovada achizitiei produsului participant la concurs.