Alte gadgeturi

Ce Apple Watch prefera romanii?

Apple Watch

Peste 300 de romani au precomandat ceasul inteligent Apple Watch, iar 10 dintre acestia au platit intre 50.000 si 80.000 de lei pe editia de lux Watch Edition, urmand sa isi primeasca smartwatch-ul chiar de saptamana asta.

„Romanii s-au aratat foarte interesati de noul gadget Apple, iar vestea buna pentru ei este ca isi vor primi smartwatch-urile mult asteptate incepand cu saptamana aceasta, in ciuda intarzierilor la nivel international”, a declarat Tudor tiboc, General Manager QuickMobile.

Potrivit reprezentantului QuickMobile, in cele doua saptamani de precomanda au fost platite peste 300 de ceasuri Apple Watch, 10 dintre acestea fiind modelul Watch Edition, placat cu aur de 18k, disponibil in oferta retailerului la preturi cuprinse intre 49.999,90 lei si 79.999,90 lei.

Apple Gold

„A fost o surpriza si pentru noi achizitia celor 10 Watch Edition. Au fost 3 femei si 7 barbati care au platit direct cu cardul, nu sunt persoane cunoscute publicului larg, iar cele mai multe modele comandate sunt din aur galben”, a adaugat Tudor Tiboc.

Cele 3 versiuni, cu preturi cuprinse intre 1.849,90 lei si 79.999,90 lei sunt in continuare disponibile pe site-ul www.quickmobile.ro, cei interesati putand alege dintre 50 de variante de curele, de la cele metalice, pana la cele de piele sau magnetice. De asemenea, clientii isi pot alege modelul favorit din doua variante de dimensiuni ale ecranului: 38 mm si 42 mm.

Apple Watch se poate conecta doar la dispozitivele Apple iPhone 5, 6 si 6 plus si ofera interfete NFC, Bluetooth 4.0 si Wi-Fi. Utilizatorii pot utiliza ceasul pentru initierea apelurilor telefonice, controlul camerei foto de pe iPhone, precum si integrarea cu aplicatia Siri.