Iphone 6s
Telefoane Mobile

iPhone 6S va avea 2GB RAM

Iphone 6s

An de an Apple a lansat cate un model nou de smartphone spre sfarsitul anului. Anul trecut Apple a modificat putin regula si a lansat doua smartphone-uri la o singura prezentare. Anul acesta e foarte posibil sa vedem in toamna un nou iPhone 6S si un iPhone 6S Plus.

Zvonurile de pana acum insa ne indica un alt lucru. O sursa care s-a dovedit viabila si in trecut ne aduce in atentie un amanunt interesant si anume ca viitorul iPhone va avea 2GB RAM. Un upgrade pe care foarte multi dintre noi si-l doresc. Daca acest lucru se va materializa atunci vom asista la o dublare a RAM-ului pentru iPhone, prima de acest gen din 2012 odata cu lansarea iPhone 5 cand s-a facut trecerea de la 512MB RAM la 1GB RAM. Inainte de iPhone 5 singurul device Apple ce avea 1GB RAM era iPad 3 pentru ca acum sa avem iPad Air 2, ce conduce in cursa inarmarii cu RAM, avand incorporati 2GB RAM. Cu siguranta ca o cantitate mai mare de RAM ar ajuta in utilizarea multitask-ului facandu-l mai fluid si oferind o experienta imbunatatita per general utilizatorului. Totusi se pare ca o cantitate dubla de RAM ar avea un impact negativ asupra bateriei.
O alta functie care ar putea sa-si faca loc in noul iPhone 6S ar putea fi SIM-ul Apple care a debutat in ultimul iPad Air 2. Gratie acestui SIM utilizatorul poate schimba operatorul pe loc, din setarile device-ului, fara sa semneze un contract sau sa introduca un SIM diferit. Orice operator care suporta aceasta noua tehnologie si care a aderat la serviciul SIM Apple va fi disponibil pentru a fi ales in device-ul Apple si utilizatorul va putea plati cu cardul de debit/credit automat.

Inca nimic nu e sigur si ramane la nivel de zvon, insa dupa cum stim ca opereaza Apple e foarte posibil sa le vedm implementate in noul iPhone 6S ce va vedea lumina zilei in luna Septembrie a acestui an.