Acer Iconia One 8
Telefoane Mobile

CES 2016: Acer Iconia One 8 o tableta accesibila pentru cei cu copii

Acer Iconia One 8

Acer a lansat in cadrul CES 2016 tableta (B1-850), un dispozitiv de 8 inchi destinat familiilor cu copii.Tableta este potrivita pentru browsing, rularea de clipuri video, gaming ocazional si ofera o interfata mai prietenoasa pentru copii cu ajutorul aplicatiei Acer Kids Center, precum si functie de control parental.

Iconia One 8 (B1-850) are un ecran IPS HD multi-touch in 10 puncte, ce asigura o calitate buna a imaginii si o experienta tactila potrivita pentru gaming. Tableta ruleaza sistemul de operare Android 5.1 si are o baterie cu autonomie de 9 ore. Dispozitivul are procesor quad-core MediaTek, o camera principala de 5MP si o camera frontala de 2MP, 1GB de memorie RAM DDR3L, capacitate de stocare de 16GB si slot pentru card micro SD de pana la 128GB. Tableta este disponibila in doua variante de culori – alba si albastra.

Aplicatia Acer Kids center

Iconia One 8 (B1-850) are preinstalata aplicatia Kids Center, o interfata simplificata si usor de accesat de catre copii pentru a accesa mai usor continutul potrivit vârstei lor cum ar fi jocuri, carti, clipuri. Cu ajutorul functiei de control parental, continutul accesat de copii poate fi restrictionat si limitat timpul petrecut pe tableta.
Instrumente inteligente de simplificare a taskurilor

Iconia One 8 (B1-850) ofera o serie de functii care simplifica diferitele task-uri zilnice:

  – EZ WakeUp – din doar trei atingeri, tableta iese din stand-by si incarca aplicatiile pre-selectate
– EZ Snap – permite realizarea de screenshot-uri care pot fi apoi partajate sau editate.
– System Doctor – Permite gestionarea memoriei, spatiului de stocare si a aplicatiilor.

Acer Iconia One 8 (B1-850) va fi disponibila in regiunea EMEA din luna martie la preturi incepand de la 129 de euro.