microsoft smartphone
Gadgeturi

Microsoft isi lanseaza propriul smartphone

microsoft smartphone

La momentul lansarii tabletei Surface de catre Microsoft cu Windows 8 multa lume a ramas surprinsa de miscarea gigantului de a trece pe partea hardware. In plus ceilalti fabricanti de tablete s-au simtit amenintati prin miscarea companiei din Redmond de a concura cu ei pe piata de tablete insa n-au avut de ales si alaturi de el s-au pregatit in adoptarea noii platforme Windows 8.

Iata ca timpul a trecut, oficial inca tabletele cu noul OS nu au fost lansate spre vanzare si zvonuri incep sa apara cum ca gigantul din Redmond vrea sa construiasca si un smartphone cu Windows 8.

Daca Apple a reusit Microsoft de ce n-ar reusi? Site-ul BGR a intrat in posesia informatiilor si se pare ca Microsoft are in gand ca in urmatoarele luni, cel mai probabil anul viitor, sa lanseze smartphone-ul. Avand niste competitori puternici ca Nokia sau Samsung inscrisi in cursa Windows 8, Microsoft are extrem de mult teren de recuperat insa se aude ca smartphone-ul va avea capabilitati asemanatoare cu cele ale iPhone-ului 5 si Galaxy S 3. Tot ce se mai stie e ca terminalul se afla in ultimul stadiu de dezvoltare, informatii suplimentare nefiind disponibile. China Times ar mai fi aflat faptul ca smartphone-ul va debuta sub brand-ul Surface la fel cum o va face in curand tableta de la Microsoft, o alegere fireasca care sa completeze ecosistemul inceput de Windows 8.

Asadar anul acesta nu vom vedea decat tableta de la Microsoft, smartphone-ul fiind pastrat pentru anul viitor.