Lifestyle
688 views 0 comments

Noul catalog Brico Depot include produse specifice anotimpului de iarna

by on January 18, 2018
 

Brico Depot

Brico Depot lanseaza primul catalog pentru anul 2018, „Incalzire si confort in noul an!”, special creat pentru profesionistii si amatorii in constructii, amenajari interioare si exterioare aflati in cautarea celor mai practice solutii, in plin sezon rece.Astfel, clientii isi pot alege rapid si usor produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor dintr-un catalog tematic detaliat, valabil in perioada 20 ianuarie – 15 februarie.

Confort pentru fiecare incapere a locuintei

Noul catalog include o gama completa de solutii de incalzire, prezentate in functie de destinatia acestora in spatiul de locuit. Printre propunerile Brico Depot se numara convectorul de 1.500 W, dar si seminee, focare sau sobe pentru living, inclusiv produse de incalzire pentru bucatarie sau baie.

Oferta este completata de o gama larga de radiatoare fixe si mobile, centrale electrice sau pe gaz. Pentru toate acestea, Brico Depot recomanda si consumabile, impreuna cu accesoriile potrivite, contribuind astfel la facilitarea procesului de selectie a produselor dorite.

Produse de intretinere auto specifice anotimpului si solutii practice pentru deszapezire

Sezonul de iarna presupune si acordarea unei atentii sporite pentru buna functionare a autovechiculelor, asa ca soferii pot gasi in catalogul Brico Depot accesoriile ideale pentru aceasta perioada: diverse tipuri de raclete, antigel si solutii de dezghetat parbrize.
Catalogul include si o serie de recomandari pentru deszapezirea rapida a curtii sau aleilor, precum freze de zapada cu pornire electrica la cheie, sau sare derapanta la 3, respectiv 25 de kilograme.

Lumina, factorul esential in lunile de iarna

Cei aflati in cautarea unei surse potrivite de lumina pentru locuinta pot gasi inspiratie in sectiunea dedicata. Catalogul include si un ghid pentru alegerea tipului potrivit de bec in functie de necesitati, pornind de la tipul de soclu, luminozitatea si nuanta dorita a luminii, pana la tehnologia de fabricatie (LED, halogen sau fluorescent, cu explicarea beneficiilor). De asemenea, clientii vor putea alege dintr-o gama larga de corpuri de iluminat, functionale sau cu un design special, propuneri care sa se alinieze fiecarui stil de design interior.

Majoritatea profesionistilor si amatorilor in constructii incep deja sa isi planifice proiectele, astfel ca in sectiunea dedicata ei vor gasi produsele necesare fiecarei etape a lucrarii, precum motofierastraie, placi gips carton, unelte electrice sau de masurat. Pentru a oferi clientilor cel mai bun start la inceputul unui nou proiect, Brico Dépot pune la dispozitie diverse modalitati de plata, printre care si achitarea in pana la 24 de rate fara dobanda, prin intermediul institutiilor financiare partenere. De asemenea, cu ajutorul cardului Brico Depot, acestia beneficiaza de o serie de avantaje precum 90 de zile pentru returul produselor fara bon fiscal, facturare rapida si livrarea produselor achizitionate acasa, conform regulamentului.

Noul catalog poate fi consultat gratuit atat in format electronic, pe www.bricodepot.ro, in aplicatia Brico Depot, disponibila pe Appstore si Google Play, cat si in format tiparit, in magazinele Brico Depot.