Lifestyle
471 views 0 comments

Cadouri pentru Crăciun cu livrare rapidă de la FlorăriaMobilă.ro

by on December 22, 2017
 

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, iar în alergătura acestor săptămâni de pregătiri, făcând slalom prin trafic și înfruntând aglomerația din magazine pentru a face cumpărăturile de rigoare, să nu uităm că există și soluția shopping-ului online și a livrărilor fulger.

Dacă alegi să cumperi articole vestimenatre este mai greu să faci lista cu toate măsurile necesare, pentru copii poți alege cărți sau jucării la un click distanță… dar cum rămâne cu adulții?! Ce-ar fi să le cumperi aranjamente de Crăciun cu brad, conuri, globuri și beteală colorată? Le găsești la FlorariaMobila.ro – www.florariamobila.ro într-o varietate de culori și dimensiuni, cu prețuri cuprinse între 80 și 250 de lei. Pentru cei care chiar vor să impresioneze, există și varianta unui brăduț în ghiveci gata împodobit și ornat.

De reținut și faptul că la FlorariaMobila.ro este inclus în preț transportul gratuit în București și serviciul de reconfirmare a comenzii prin trimiterea fotografiei cu produsul livrat pentru validare. Stai fără grijă, poți plăti și cu cardul! Iar la cea de-a treia comandă primești și un cadou surpriză. În plus, în prețul cadoului mai este inclusă și o felicitare cadou și ai la dispoziție și sugestii de mesaje dacă ești în pană de idei pentru urări prin care să-i emoționezi pe cei dragi.