Lifestyle
325 views 0 comments

MAM Bricolaj a inchiat primul trimestru din 2018 cu afaceri de 6 milioane lei

by on May 31, 2018
 

Cristian-Gavan-fondator-MAM-Bricolaj

MAM Bricolaj, unul dintre cei mai importanți jucatori de pe piața locala de materiale și accesorii pentru mobilier, a incheiat primul trimestru al anului in curs cu o cifra de afaceri de 6 milioane de lei, in creștere cu 35% fața de perioada similara a anului trecut.

Rezultatele pozitive din primul trimestru se datoreaza in primul rand condițiilor meteo favorabile, care au incurajat oamenii sa cumpere materiale pentru proiecte de amenajari interioare. Compania a inregistrat creșteri și in zona de servicii de prelucrare a panourilor de pal melaminat (debitare, cantuire, gaurire), precum și pe segmentul de mobilier pentru bucatarie (corpuri modulare, fronturi, blaturi, chiuvete, balamale, sertare), stimulat de perioada Paștelui.

MAM Bricolaj a inregistrat valori pozitive și la nivel de profit, compania ajungand in primul trimestru la o valoare de 12% din cifra de afaceri, respectiv 0,72 de milioane lei.

“Putem spune ca am pașit cu dreptul in 2018 și ca avem toate premisele necesare pentru a menține acest trend de creștere și pentru restul anului. Am indeplinit obiectivul de creștere de 30% pentru 2017, iar anul acesta urmarim o creștere de 40%, favorizata de creșterea de proiecte de amenajari interioare specifica celei de-a doua parți a anului”, declara Cristian Gavan, fondator MAM Bricolaj.

Astfel, MAM Bricolaj urmarește pentru anul in curs afaceri de 29,4 milioane lei, cu 40% mai mult decat in 2017. De asemenea, compania a extins atat echipa, cat și bugetul pentru activitați de marketing online, astfel incat canalul de vanzari online sa ajunga la pragul de 5% din cuantumul vanzarilor.