Lifestyle
867 views 0 comments

Need Tour a anuntat pachetele sezonului estival 2018

by on March 30, 2018
 

Need Tour

Need Tour, unul dintre cei mai mari touroperatori din Turcia anunta zboruri charter de pe Aeroportul International Henri Coanda, din data de 07 mai 2018.Un brand puternic in Turcia, Need Tour a intrat pe piata din Romania cu pachete turistice atractive si idei de vacante inedite, toate fiind deja disponibile in agentiile partenere din Bucuresti si din tara.

Compania Need Tour, cu suportul CCIB – Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, a carei membra este, si-a anuntat pachetele sezonului estival 2018, in Aula Carol I din sediul istoric al Camerei bucurestene, in prezenta secretarului I din cadrul Ambasadei Turciei in Romania, Serdar Piri.

In deschiderea evenimentului, George Sorin Nicolescu, presedintele Sectiunii Turism a CCIB si vicepresedinte al Camerei bucurestene a subliniat importanta acestor evenimente si a vorbit specialistilor prezenti despre beneficiile de a fi membru CCIB, institutie care anul acesta aniverseaza 150 de ani de activitate neintrerupta.

Vorbitor de limba romana, co-fondatorul Abdurrahman Acikgoz isi prezinta compania ca una dintre cele mai mari din Turcia, ce s-a orientat pana in prezent cu preponderenta spre piata ruseasca si din fostele state URSS, inclusiv Rep. Moldova si care de anul acesta deserveste si piata din Romania, Intre valorile-cheie ale organizatiei: seriozitatea si respectul fata de client sunt esentiale, subliniaza administratorul companiei. In context, a precizat ca Need Tour Turcia achita anticipat integral catre hoteluri pachetele de servicii contractate.

In completarea celor precizate de Abdurrahman Acikgoz, Mihaela Craciun, director general al Need Tour, a vorbit despre evenimentele de mare anvergura aflate in portofoliul companiei, dintre care amintim Need4Fest (concerte, festivaluri si petreceri). Totodata Mihaela Craciun, estimeaza ca cel putin 12.000 de turisti se vor bucura de Turcia prin ofertele Need Tour, in 2018.

“ Ne dorim ca toti romanii care ajung in Turcia sa se simta relaxati si rasfatati. Vrem sa le oferim vacante de vis in cele mai frumoase resorturi din Antalya si venim mereu cu noutati in functie de solicitari. Anul acesta vom pune accentul pe vacantele in familie dar si pe cele pentru seniori, propunand pachete cu tarife de la 294eu/pers toate taxele incluse.” recomanda Mihaela Craciun, General Manager Need Tour Romania.