Lifestyle
228 views 0 comments

Descoperă cel mai bun iaurt grecesc – Stragghisto de la Olympus

by on July 30, 2018
 

Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, aduce pe piața locală încă o rețetă tradițională a faimosului iaurt grecesc. Noul iaurt, Stragghisto, este un produs premium, cu un conținut scăzut de lactoză, cel mai mare nivel de proteine față de produsele din aceeași categorie de pe piață și o textură densă și cremoasă, ca a unui mousse.

Rețetă grecească pentru gusturi fine
Noul produs te invită într-o călătorie în inima Greciei, dezvăluind secretele unei rețete tradiționale de iaurt grecesc, al cărei nume îl poartă. Datorită gustului său bogat și texturii cremoase, Stragghisto este recomandat consumului simplu, pentru o experiență a gustului desăvârșită.

Proporția perfectă între textură, gust și sănătate
Stragghisto are un conținut scăzut de lactoză și cel mai mare nivel de proteine, datorită tehnologiei avansate de producție. Consistența este pusă pe primul loc, iar pentru o textură densă, cremoasă și fină, ca a unui mousse, ambalajul unic al produsului este prevăzut cu o hârtie subțire de orez, care absoarbe umiditatea.

Un iaurt cum nu e altul
Disponibil în trei variante: 0%, 2% și 10%, noul iaurt grecesc Olympus Stragghisto te va cuceri de la prima linguriță. Textura catifelată și plină a iaurtului Stragghisto 0% redefinește toate așteptările în materie de lactate fără grăsimi, ideal pentru sportivii de cursă lungă și atleții de zi cu zi. Echilibrul între textură, gust și sănătate al iaurtului Stragghisto 2% este ideal pentru toți perfecționiștii și iubitorii de echilibru. Stragghisto 10% grăsime, 100% răsfăț este un iaurt bogat și voluptuos, cu o textură cremoasă, creat pentru amatorii de bunătăți și iubitorii de răsfăț.

Ai încercat noul iaurt grecesc Stragghisto?