Lifestyle
202 views 0 comments

Junior&Family Dental Center se extinde pe piata locala prin noua clinica din Bucuresti

by on August 8, 2018
 

Junior&Family Dental Center

Junior&Family Dental Center, parte a grupului de firme condus de antreprenorul iesean Dan Draghici, continua strategia de extindere pe piata locala prin noua clinica din Bucuresti.Valoarea totala a investitiei s-a situat la aproximativ 300.000 de euro.

Junior&Family a pornit in 2013, in Iasi, ca o clinica destinata cu predilectie copiilor, extinzand serviciile stomatologice si la nivelul adultilor. Ulterior a inceput dezvoltarea lantului de clinici, care numara astazi trei puncte de lucru – doua in Iasi si unul in Bucuresti. Toate unitatile sunt prevazute cu spatii extinse de joaca si ofera servicii de consiliere psihologica impotriva fobiei de medicul stomatolog.

In clinicile Junior&Family au fost tratati in acest an circa 2500 de pacienti, cu un numar de aproximativ 14.000 de programari onorate. Estimarea pentru Bucuresti, pana la finalul anului, este de 800 de pacienti.

Pentru anul in curs, reprezentantii Junior&Family Dental Center isi propun afaceri de 600.000 de euro la nivel de lant, respectiv venituri de 200.000 de euro in Bucuresti. Pentru viitor este vizata deschiderea unor noi clinici proprii in orase precum Cluj-Napoca sau Timisoara.
Echipa Junior&Family din Bucuresti este coordonata de Dr. Mircea Smarandoiu, cu competenta in implantologie orala. Serviciile clinicii pornesc de la stomatologie generala, implantologie, protetica dentara, dentitie temporara, ortodontie, pana la consiliere psihologica pentru copii si adulti, in caz de fobie de medicul stomatolog.

Obiectivele pe termen scurt si mediu sunt sustinute de laboratorul de tehnica dentara Draghici Dental. Toate lucrarile dentare necesare sunt asigurate in cadrul laboratorului, ceea ce determina o calitate sporita a materialelor si a serviciilor stomatologice, precum si optimizarea timpului de lucru al medicilor. Acest aspect se traduce, de asemenea, in cresterea volumului de pacienti gestionati si, implicit, a veniturilor. Laboratorul Draghici Dental are o echipa de 70 de tehnicieni si deserveste aproximativ 400 de medici din 10 judete ale tarii si Bucuresti.

„Am intrat pe piata din Bucuresti, cea mai competitiva la nivel local, cu toata increderea ca vom duce mai departe ceea ce am pornit la Iasi – servicii stomatologice de cea mai buna calitate. Avand acces la resursele comune ale grupului nostru de firme, mai ales la cele ale laboratorului de tehnica dentara, putem oferi servicii calitative, cu o durata de executie redusa, la un pret competitiv”, declara Dan Draghici, fondator Junior&Family Dental Center.

Despre Junior & Family Dental Center

Junior & Family Dental Center acopera o gama extinsa de servicii, de la stomatologie generala pana la ortodontie, implantologie si consiliere psihologica. Prezente in Iasi si in Bucuresti, clinicile Junior & Family folosesc cele mai noi tehnologii din aria tehnicii dentare.

Clinicile Junior & Family sunt detinute de catre Dan Draghici, proprietarul Draghici Dental, unul dintre cele mai mari laboratoare de tehnica dentara din tara. Cu o echipa de 70 de tehnicieni, laboratorul deserveste aproximativ 400 de medici din 10 judete ale tarii si Bucuresti.