Tesla
Stiri,  Televizoare

Comtrade Distribution a lansat in Romania produsele electronice Tesla

Tesla

Comtrade Distribution a lansat in Romania produsele electronice Tesla.Brandul Tesla, deținut și distribuit in exclusivitate de Comtrade Distribution, este denumit dupa celebrul om de știința de origine sarba Nikola Tesla și impartașește viziunea acestuia de a oferi tuturor categoriilor de consumatori accesul la tehnologie de top. Tesla a luat nastere in anul 2014, primul model produs sub acest brand fiind o tableta. In momentul de fața sub umbrela brandului Tesla se regasesc 4 categorii de produse și anume: tablete, smartphone-uri, televizoare și aere condiționate. Principalul obiectiv al companiei pana la sfarșitul anului este de a largi portofoliul cu alte produse din categoria electrocasnicelor mari: frigidere, mașini de spalat și mașini de spalat vase.

Incepand cu a doua jumatate a anului 2018 brandul Tesla a lansat in țara noastra doua categorii de produse: aparate de aer condiționat și televizoare, urmand ca in perioada urmatoare sa fie introduse pe piața noastra telefoanele mobile și electrocasnicele mari.

In privința televizoarelor, viziunea brandului este de a oferi divertisment de calitate la un preț rezonabil. Modelele Tesla ofera 3 ani de garanție, paneluri de calitate A+, un contrast ridicat, design versatil și un preț atractiv. Calitatea nu a fost niciodata atat de accesibila.
Televizoarele Tela se impart in 3 serii și anume: Seria 3, Seria 6 și Seria 9, denumirea lor amintind de numerele favorite ale lui Nikola Tesla.

Tesla 2

Seria 3, gama entry level Tesla, conține modele elegante și fiabile, echipate cu un contrast puternic de 100000:1, unghiuri de vizualizare la 178 grade, rezoluții FHD și o reproducere precisa a culorilor. Panelul folosit este unul A+, oferind atat o imagine de calitate cat și o lipsa a pixelilor morți, aspect foarte important la un panel LED. Din perspectiva dotarilor, regasim un media player USB capabil sa redea aproape toate formatele video(inclusiv MKV), opțiuni PVR pentru inregistrarea pe dispozitive externe, suficiente porturi HDMI pentru conectarea consolei sau a laptop-ului, precum și servicii de intreținere garantate. Astfel televizoarele Tesla din seria 3 sunt capabile sa ofere un echilibru incomparabil intre calitate și accesibilitate.

Pe langa funcțiile TV obișnuite, televizoarele Tesla din seria 6 permit navigarea pe Internet și vizualizarea conținutului video de pe YouTube, accesul la conturile de Social Media și jocuri. Toate modelele seriei dețin un ecran ultra HD, rezoluție 4K (3840×2160 pixeli) și sistem inteligent de operare Opera cu aplicațiile Facebook și Youtube preinstalate.

Seria 9, varful de gama al televizoarelor Tesla sunt echipate cu sistemul Google Android TV. Astfel vei avea acasa un inlocuitor gigantic al unei tablete sau smartphone, cu acces la toate facilitațile oferite de sistemul Android și magazinul Google Play. Mai mult, sistemul de operare permite instalarea și rularea de jocuri, folosind telecomanda pe bluetooth inclusa, aceasta permițand printre altele și un control vocal al televizorului, inclusiv in limba romana. Pe langa super rezolutia 4K, hardware-ul puternic și viteza crescuta de reacție permit funcționarea perfecta a celor mai solicitante aplicații. Nu trebuie uitat modulul Google Chromecast-ul integrat, cu ajutorul caruia veți putea viziona conținutul multimedia de pe smartphone sau tableta.

Informațiile despre toate modelele disponibile, caracteristicile produselor și alte noutați, precum și lista magazinelor partenere, le puteți gasi pe site-ul Tesla Romania: https://tesla.info/ro/.