Lifestyle
594 views 0 comments

Andrei Ciobotea – consultantul F64 care vrea sa ne aduca mai aproape de natura

by on January 16, 2017
 

Andrei Ciobotea

F64 continua proiectul „Fotografia – pasiune si meserie“ dedicat consultantilor sai. In calatoria pe taramul imaginii, urmatorul popas este facut la Andrei Ciobotea, consultant de vanzari.

Andrei este pasionat de fotografie inca din adolescenta, cand, din joaca, a descoperit cat de multe poate face cu un aparat foto. Prima lui camera a fost una compacta, Panasonic LS2. El voia sa faca niste „trucaje” dragute cu pozele colegilor sai, dar nu avea imaginile potrivite. A pus mana pe aparat si a inceput sa fotografieze.

Al doilea moment cheie a fost cand a descoperit revista PHOTO magazin. Atunci a vazut ce se poate face cu un aparat de fotografiat si a fost uluit. In foarte scurt timp si-a facut rost de un bridge Fujifilm s6500, cateva aparate pe film si, in cele din urma, un DSLR Nikon, pentru care a economist un an.

De-a lungul timpului a incercat mai multe domenii pe terenul artei pana sa ramana definitiv la fotografie. In copilarie a desenat, apoi a incercat sculptura, insa in fotografie a vazut cele mai multe posibilitati de exprimare si asta l-a provocat. A incercat toate genurile foto: a facut portret, a fotografiat peisaje, texturi, insecte, animale. A experimentat cu tehnici diferite, de la fotografia de noapte la panning, toate acestea tinandu-l ocupat si, treptat, transformandu-l intr-un fotograf in toata regula.

Acum, fotografia este pentru el un stil de viata. Cel mai bine se simte in natura, cu aparatul in mana, unde fotografiaza in special peisaje si animale. Spera ca, prin cadrele lui, sa aduca oamenii cat mai aproape de mediul natural, de care, prinsi in iuresul aglomeratiei, crede ca ne-am cam indepartat.

In cadrul echipei F64 Andrei poate fi gasit la etaj. Aici se ocupa de vanzari si isi continua pasiunea pentru fotografie. Pentru el, ideea de a lucra la F64 a fost ca un vis care a devenit realitate. Stia atat el, cat si majoritatea prietenilor lui, ca acolo ii este locul, aproape de lucrurile care deja ii ocupau cea mai mare parte din timp. Acum e bucuros ca poate impartasi din cunostintele sale si celorlalti si poate sa fie de folos.

Proiectul „Fotografia – pasiune si meserie“ desfasurat de F64 e despre membrii echipei, despre pasiunile lor si despre cum placerea de a fotografia a devenit si viata profesionala. Aici pot fi gasiti oameni a caror munca este similara cu pasiunile personale, iar compania pentru care lucreaza este si cea mai buna oportunitate de dezvoltare