Lifestyle
761 views 0 comments

Încă un motiv să te bucuri de reduceri în ParkLake Shopping Center

by on January 16, 2017
 

received_10209441548407882

ParkLake Shopping Center dă startul reducerilor de iarnă prin campania “Este în natura ta să te bucuri de reduceri” și trimite „crăiese ale zăpezii” să împartă, între 15 și 22 ianuarie, 4.500 de vouchere de cumpărături în valoare de 50 de lei fiecare.Prin campania “Este în natura ta să te bucuri de reduceri”, bucureștenii care se întâlnesc cu crăiesele ParkLake în perioada 15-22 ianuarie primesc garantat un voucher de cumpărături în valoare de 50 de lei, care poate fi utilizat în peste 100 de magazine partenere din cadrul centrului comercial. Lista magazinelor participante în campanie poate fi găsită pe www.parklake.ro.

Sezonul reducerilor la ParkLake Shopping Center
Campania “Este în natura ta să te bucuri de reduceri” marchează startul sezonului de reduceri la ParkLake, care se va derula între 15 ianuarie și 15 februarie 2017. În această perioadă, centrul comercial își întâmpină vizitatorii cu reduceri de până la 70%, plus alte oferte promoționale speciale.

Activități tematice
În plus, ParkLake Shopping Center creează un spațiu de tehnologie atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, unde aceștia se vor putea distra pe parcursul vizitei lor. Spațiul de tehnologie va avea o zonă de Virtual Reality, simulatoare care redau experiența inedită a activităților de iarnă, și o zonă de Video Gaming interactivă. Cele trei zone se vor regăsi zilnic la parterul centrului comercial, în Main Square, în perioada 14-31 ianuarie.

Iubitorii sporturilor de iarnă sunt invitați în fiecare zi la distracție pe patine, în cadrul patinoarului din exteriorul centrului comercial, zona ParkLake Garden, intrarea dinspre Parcul Titan. Vizitatorii pot lua parte la una dintre cele două demonstrații de patinaj artistic, organizate în serile de vineri, 20 ianuarie, și duminică, 29 ianuarie.
Mai mult, ParkLake Shopping Center a pregătit o serie de ateliere tematice pentru copii pe tot parcursul sezonului de reduceri. În perioada 18-31 ianuarie, cei mici vor putea participa la ateliere în zona magazinelor pentru copii de la etajul 1 (zona Zepelin Playground).
Detalii despre evenimentele ParkLake găsiți pe www.parklake.ro, pagina de Facebook ParkLake Shopping Center sau pe aplicația de mobil ParkLake.