Lifestyle
456 views 0 comments

Vanzari impresionante pentru Editura „Univers Enciclopedic“

by on November 29, 2016
 

ed-univers

Anul accesta, Editura Univers Enciclopedic, specializata pe editarea si distribuirea de dictionare, enciclopedii si carti instructive, a avut o intreaga saptamana de reduceri, in cadrul campaniei ”Black Week”, care a debutat cu participarea in perioada 16 – 20 noiembrie la editia 2016 a „Targului International Gaudeamus – Carte de invatatura“.

Prezenta cu 2 standuri in cadrul targului de carte Gaudeamus, dintre care unul dedicat in intregime colectiei de carti pentru copii, Editura Univers Enciclopedic a avut cu 50% mai multi vizitatori decat anul trecut, in cele 4 zile de expunere, ziua cu cele mai multe vizite si cu incasarile cele mai mari fiind sambata, 19 noiembrie.

In cadrul saptamanii ce-a urmat, sub egida campaniei de ”Black Friday”, Editura Univers Enciclopedic a continuat sa genereze rezultate notabile, astfel:
● totalul vanzarilor a fost cu 900% mai mare fata de anul trecut (anul trecut campania de ”Black Friday” a durat 3 zile, anul acesta extinzandu-se la 7 zile);
● Cea mai mare comanda a fost de 5.230 lei (a continut, in mare parte, carti pentru copii);
● Ziua cu vanzarile record a fost vineri, 18 noiembrie, cand s-au inregistrat vanzari cu peste 1400% fata de o zi obisnuita.

Printre cele mai populare carti vandute atat in cadrul participarii la targul Gaudeamus cat si in saptamana de reduceri au fost cartile pentru copii, inclusiv dintre titlurile nou aparute in cadrul editurii. Printre cele mai vandute titluri, enumeram: Ingerul Zapezii, Magarusul si Ingerasul, Un an in gradina mea, In mijlocul naturii, Marea carte a naturii etc.