Aspire 5
Laptopuri

Acer a lansat in Romania noua gama de laptopuri

In cadrul evenimentului de presa next@acer, Acer a prezentat noile produse Acer și Predator: laptopuri, ultrabook-uri si dispozitive pentru productivitate.Acer ConceptD – un portofoliu complet de produse proiectate pentru creatorii de continut

ConceptD este un nou brand de produse premium de ultima generatie, desktop-uri, notebook-uri si monitoare create pentru profesionistii si pasionatii de design.

Utilizatorii vor putea ajusta imaginile cu o precizie profesionala si finaliza in cel mai scurt timp proiecte dificile de design grafic 2D, cu ajutorul procesorului Intel Core i7 puternic din a 8-a generatie si a unitatilor grafice Radeon RX Vega M GL. Noul dispozitiv este subtire si usor, cu un design modern care arata excelent in orice mediu de lucru sau in deplasare. Dispune de un sasiu metalic premium cu aliaj de magneziu si aluminiu in zona superioara si cu aliaj de magneziu si litiu in zona inferioara, ecran 4K UHD validat PANTONE cu 100% Adobe RGB si Delta E<2. Cu o greutate de doar 1,5 kg si o grosime de 16,9 mm, noul model are rame inguste de doar 6,22 mm si un raport ecran-carcasa de 80% pentru mai mult spatiu vizual.

Modelul ConceptD 5 prezentat in cadrul evenimentului va fi disponibil in Romania din luna iunie, la preturi incepand de la 6.000 RON.

Aspire 7

Acer Aspire 7: Performante de top

Noua serie de notebook-uri Acer Aspire acopera un spectru larg de nevoi ale utilizatorilor si continua sa isi depaseasca rivalii prin echiparea cu cele mai noi procesoare si unitati grafice, precum si cu ecrane FHD cu rame inguste.

Dedicat celor care isi doresc un notebook performant si usor de luat oriunde – cum ar fi designerii si creatorii de continut – Acer Aspire 7 nu este doar un dispozitiv elegant, cu design metalic, ci ofera si performante de top, procesoare puternice si calitate audio superioara. Echipat cu un procesor Intel Core i7 din a 8-a generatie, cea mai noua placa grafica NVIDIA GeForce GTX si memorie DDR4 de pana la 16 GB, Aspire 7 are puterea de a efectua sarcini multiple cu usurinta si rapiditate.

Aspire 5

Acer Aspire 5: Puternic, practic si multifunctional, pentru utilizare zilnica

Destinat utilizarii de catre familie, bloggeri, fotografi si pasionati care au nevoie de computere mai puternice, cu functii variate, Acer Aspire 5 este proiectat pentru mobilitate si stil. Cu o carcasa superioara din aluminiu, o grosime de doar 17.95 mm si ecrane FullHD IPS de pana la 15.6 inci, un procesor Intel Core i7 din a 8-a generatie cu grafica NVIDIA GeForce MX250 sau un procesor AMD Ryzen din a 2-a generatie cu Radeon Vega, noul Aspire 5 ofera performante excelente, cu timpi de incarcare mai rapizi ai aplicatiilor si multitasking mai usor. Designul cu rame inguste de 7,82 mm ofera mai mult spatiu pe ecran, afisajul Full HD IPS si Acer Color Intelligence ofera culori clare si realiste, iar tehnologia Acer TrueHarmony da viata muzicii si filmelor, cu o claritate realista a sunetului.

Aspire 3

Acer Aspire 3: Un dispozitiv accesibil pentru munca, scoala si divertisment

Construit pentru a mentine utilizatorii activi, implicati si in miscare, Acer Aspire 3 este un laptop elegant, clasic, cu un design subtire, finisaj tactil impresionant, care vine in variante de ecran FullHD de 14″, 15,6″ si 17,3″, iar rezolutia 1080p ofera culori vibrante, clare si realiste.

Noua serie Aspire va fi disponibila in Romania din luna august, la preturi incepand de la 3.700 RON pentru Aspire 7, 1.900 RON pentru Aspire 5, 1.300 RON pentru Aspire 3 si 1.200 RON pentru Aspire 1.

Nitro laptops

Noi laptopuri de gaming din seria Nitro de la Acer

Noile notebook-uri de gaming Nitro 7 vor atrage toate privirile datorita design-ului metalic si subtire, cu o grosime de doar 19.9 mm, un raport ecran-carcasa de 78% si pana la 7 ore durata de viata a bateriei.

Noul Acer Nitro 7 este un dispozitiv ideal pentru jucatorii obisnuiti care cauta cele mai bune performante atat in materie de design, cat si de performanta. Acesta are un sasiu metalic nou, elegant si subtire, cu o grosime de doar 19,9 mm. Ecranul de 15,6 inci de inalta rezolutie reproduce culori reale la o rata de refresh de 144 Hz, cu un timp de raspuns de 3 ms, pentru o experienta de joc fluida, fara intreruperi – factor crucial in timpul oricarei lupte. Un procesor Intel Core din a 9-a generatie si cele mai noi unitati grafice NVIDIA alimenteaza Nitro 7 pentru a oferi o experienta de joc excelenta.

Noua serie Acer Nitro va fi disponibila in Romania din luna iunie, la preturi incepand de la 3.700 RON pentru Nitro 5 si 4.900 RON pentru Nitro 7

Predator Helios 700

Predator Helios – Performante extreme si design neconventional

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale noului Helios 700 este, in acelasi timp si extrem de utila. Tastatura HyperDrift face parte din arhitectura termica a notebook-ului, care este alcatuita din doua ventilatoare patentate Acer AeroBlade 3D din generatia a 4-a, cinci conducte de caldura din cupru, o camera de vapori si tehnologia Acer CoolBoost. Prin simpla glisare a tastaturii in fata, doua prize suplimentare de aer sunt descoperite deasupra tastaturii si sub ecran, oferind componentelor puternice care genereaza caldura debit suplimentar de aer pentru racire maxima si overclockare fara compromis. Panoul din sticla ofera, de asemenea, o vedere asupra conductelor de caldura ale laptopului.

Predator Helios 300

Cel mai bine vandut notebook Predator Helios 300 tocmai a fost imbunatatit cu adaugarea de tehnologii si caracteristici puternice, impreuna cu un nou design sofisticat. Jucatorii vor fi foarte entuziasmati de cele mai noi procesoare pana la Intel Core i7 din a 9-a generatie, pentru performante exceptionale, de adaugarea noilor placi grafice NVIDIA GeForce RTX 2070 cu Max-Q Design sustinut de tasta Turbo, pentru overclocking instant si de Killer DoubleShot Pro pentru o retea rapida si fara lag. Cu pana la 32GB memorie DDR4 2666MHz si pana la doua SSD-uri PCIe NVMe in RAID 0 plus un hard disk, jucatorii vor dori sa joace imediat cele mai recente jocuri din categoria AAA.

Noul Helios 300 va fi disponibil in Romania din luna iunie, la preturi incepand de la 7.000 RON, iar Helios 700 din luna august, la preturi incepand de la 10.000 RON.

Acer Spin 3

Acer Spin 3 – convertibil elegant cu durata mare de viata a bateriei

Cu o greutate de doar 1,7 kg, noul Acer Spin 3 este foarte usor de purtat in rucsac sau servieta. Dispune de o rama subtire de 9,6 mm cu un raport ecran-carcasa de 79%, posibilitate de pliere la 360 de grade si poate fi folosit ca laptop sau tableta. Ecranul tactil IPS de inalta rezolutie cu diagonala de 14 inchi al noului Spin 3 poate fi utilizat cu pen si touch simultan, iar Acer Active Pen permite o intrare precisa si directa pe ecran in mai multe puncte de contact. Doua difuzoare frontale ofera un sunet mai clar si mai puternic in orice mod de utilizare. TouchPad-ul Precision, care accepta gesturi Windows 10, permite utilizatorilor sa lucreze mai repede si mai usor, cu un gest precis si gest de urmarire.

Noul Spin 3 va fi disponibil in Romania din luna iulie, la preturi incepand de la 3.400 RON.