Chromebook 714
Laptopuri

Acer isi extinde gama Chromebook Enterprise cu doua noi modele premium

Chromebook 714

Acer a prezentat in cadrul evenimentului anual next@acer doua noi modele Chromebook: Acer Chromebook 715 si Acer Chromebook 714, concepute pentru a ajuta angajatii sa lucreze in cloud mai sigur si mai eficient.Ambele Chromebook-uri au un sasiu premium din aluminiu care ofera durabilitate militara (U.S. MIL-STD 810G), precum si un cititor de amprenta integrat si certificare Citrix Ready.

In plus, noile Chromebook-uri Acer ofera celor care lucreaza in cloud unelte de crestere a productivitatii care ii vor ajuta sa lucreze mai eficient, display-uri Full HD, procesoare Intel Core pana la a 8-a generatie pentru performante mobile exceptionale si pana la 12 ore durata de viata a bateriei .

“Prin adaugarea unui sasiu premium durabil si a cititorului de amprenta integrat pe noile Chromebook-uri, Acer imbunatateste securitatea si fiabilitatea acestor dispozitive”, a declarat James Lin,General Manager, Notebooks, IT Product Business, Acer Inc, IT Products Business at Acer. “Angajatii de toate tipurile – din corporatii, birouri medii si mici sau din mediul educational – au nevoie de dispozitive fiabile si performante, care sa le protejeze datele, sa functioneze impecabil si sa arate excelent. Noile Chromebook-uri Acer se potrivesc perfect acestei descrieri.”

Protectie Premium: Design durabil din aluminiu cu cititor de amprenta

Noile laptopuri Acer Chromebook 715 si Chromebook 714 au un sasiu rezistent, din aluminiu, care arata bine pe un front desk, fiind ideale pentru companiile ce ofera servicii orientate catre client, precum si in deplasare, alaturi de angajatii care efectueaza vizite la clienti. Designul rezistent ofera protectie militara (la standard MIL-STD 810G), astfel incat sa poata rezista unor caderi de pana la 122 cm si unei forte de pana la 60 kg. Sasiul din aluminiu anodizat face fata uzurii zilnice, rezista loviturilor si zgarieturilor, pentru a-si mentine aspectul premium si elegant. Touchpad-ul Corning® Gorilla® Glass permite o navigare usoara prin aplicatii, site-uri Web si proiecte. In plus, acesta ofera functionalitate click-anywhere si este rezistent la zgarieturi si umezeala.

Pentru o protectie suplimentara, laptopurile Acer Chromebook 715 si Chromebook 714 dispun de un cititor de amprenta integrat, amplasat convenabil langa tastatura. Ideal pentru medii partajate, cititorul de amprente ofera angajatilor o modalitate rapida si sigura de a debloca dispozitivul si de a-l utiliza impreuna cu colegii. Cu certificare Citrix Ready, noile laptopuri Acer sunt pe deplin compatibile cu solutiile Citrix care imbunatatesc mobilitatea afacerilor, retelele si platformele cloud.

Acer Chromebook 715 – primul Chromebook cu tastatura numeric integrata

Noul Chromebook 715 este primul Chromebook de pe piata care include o tastatura numerica dedicata. Afisajul mare ofera spatiu suficient pentru tastatura, oferind celor care lucreaza in Cloud, retail, finante sau servicii, stiinta, tehnologie, inginerie si matematica (STEM) – o modalitate eficienta de a introduce date. In plus, Chromebook-ul Acer 715 are o tastatura iluminata, astfel incat productivitatea poate continua si in conditii de lumina scazuta. Ecranul IPS de 15,6 inci permite vizualizarea mai multor aplicatii la rezolutie Full HD 1920×1080. Acer Chromebook 715 are atat optiuni de afisaj touch screen cat si standard display.

Acer Chromebook 714 are un ecran de 14” cu rame inguste

Angajatii care lucreaza remote vor aprecia designul compact al Acer Chromebook 714 si ecranul Full HD de 14 inci. Ramele subtiri masoara doar 6,18 mm, factor ce reduce dimensiunile generale si ofera imagini clare si vibrante. La fel ca modelul 715, Acer Chromebook 714 dispune de tehnologie IPS si are variante de ecran touch sau standard non-touch.

Performanta sporita si durata de viata a bateriei suficienta pentru intreaga zi

Noile dispozitive Chromebook 715 si 714 beneficiaza de o durata de viata a bateriei de pana la 12 ore, astfel incat acestea pot fi utilizate pentru o zi intreaga de productivitate. Ambele modele sunt echipate cu o varietate de procesoare, printre care se numara si Intel Core i5 si Core i3 din a 8-a generatie, precum si optiunile Intel® Celeron si Intel Pentium Gold.

Ramai conectat

Noile laptopuri Acer Chromebook au un port USB 3.1 Type-C pe fiecare parte, astfel incat acestea sa poata fi conectate la dispozitive si incarcate din partea cea mai convenabila. Porturile pot fi utilizate pentru transferuri rapide de date, conectare la un display extern si pentru incarcarea altor dispozitive. Ambele Chromebook-uri au, de asemenea, si un port USB 3.0 si un cititor de carduri MicroSD.
Acer Chromebook 715 si Acer Chromebook 714 au Dual Band Wireless-AC 802.11ac/a/b/g/n 2×2, in timp ce Bluetooth 4.2 ofera o conexiune convenabila cu dispozitivele periferice.

Dock-ul optional Acer USB-Type-C poate fi conectat printr-un singur cablu la noul Acer Chromebook 715 sau 714, transformandu-l usor in statie de lucru puternica, ce se pot conecta la ecrane externe, imprimante si multe altele. Acest suport de andocare convenabil si compact permite transferul video, audio si de date de mare viteza si pastreaza biroul curat si ordonat.

Sistem de operare Chrome – Viteza, Simplitate, Securitate

Noile Chromebook-uri Acer functioneaza bine cu solutia Google Chrome Enterprise care ajuta companiile sa gestioneze dispozitive la scara larga. Ideal pentru o serie de medii de afaceri, inclusiv cele in care angajatii utilizeaza aceleasi dispozitive si care sunt mobili – cum ar fi in domeniul sanatatii sau retail – Chrome Enterprise ajuta la crearea unui mediu sigur si productiv pentru cei care lucreaza in cloud.
Departamentele IT vor aprecia securitatea integrata care face parte din Chrome Enterprise, iar administratorii IT vor putea controla cu usurinta actualizarile, configurarea aplicatiilor si multe altele cu management web-based, ceea ce face ca noile Chromebookuri Acer sa poata implementa si gestiona usor cresterea timpului de functionare si reducerea costului total de proprietate (TCO).

Acer Chromebook 715 va fi disponibil cu 8GB sau 16GB DDR4 SDRAM si stocare eMMC de 32GB, 64GB sau 128GB. Noul model va fi disponibil in EMEA din luna iunie, in zonele acreditate Chrome OS, la preturi incepand de la 599 euro.
Acer Chromebook 714 va fi disponibil cu 8GB sau 16GB of DDR4 SDRAM si stocare eMMC de 32GB, 64GB sau 128GB. Acesta va fi disponibil in EMEA din luna aprilie, in zonele acreditate Chrome OS, la preturi incepand de la 499 euro.