BTW 2017
Stiri

Acer participa la Bucharest Technology Week 2017

BTW 2017

Acer anunta participarea, in calitate de expozant, la Bucharest Technology Week unde sunt anuntate noi tehnologii ce pot fi testate in weekendul din 26-28 mai, in expozitia din Piata George Enescu, Bucuresti.

Acer vine la Bucharest Technology Week cu extreme ale tehnologiei de varf: Swift 7 – cel mai subtire notebook din lume, la mult asteptatul laptop de gaming cu ecran curbat de 21″ – Predator 21X – cel mai puternic laptop de gaming din lume. La standul Acer, vizitatorii vor avea un spatiu destinat doritorilor sa descopere si alte produse inovatoare precum gama de notebook-uri convertibile, ultrabook-uri, dispozitive de gaming si multe alte produse capabile sa satisfaca nevoile variate ale utilizatorilor.

“Bucharest Technology Week este un eveniment important pentru industria tech, aducand laolalta lideri si pasionati de tehnologie din mediul local si international, pentru cel mai mare eveniment al comunitatii”, declara Constantin Balmus, Country Manager al Acer in Romania.

“Acer este o companie fondata in urma cu 41 de ani si care astazi se afla in topul companiilor IT&C, cu o prezenta in peste 160 de tari din intreaga lume. De la tehnologii orientate catre cloud computing, la Internet of Things sau gaming si realitate virtuala, Acer isi dedica intreaga activitate cercetarii si dezvoltarii de produse inovatoare si de solutii care darama barierele dintre oameni si tehnologie.”

Dispozitivele Acer lansate in acest an sunt echipate cu cele mai rapide procesoare, Intel din generatia a 7-a, placi grafice avansate, pana la NVIDIA GTX 1080, display-uri cu rezolutie inalta si performante audio de top. Dispozitivele pe care Acer la prezinta la standul din cadrul Bucharest Technology Week 2017 se adreseaza tuturor tipurilor de utilizatori de dispozitive IT, plecand de la portabilitate, productivitate la birou si in afara acestuia, la flexibilitate deplina in utilizare si pana la divertisment, cu optiuni in zona de gaming si video.
Utilizatorii produselor Acer au un profil extrem de divers, de la oameni de afaceri care isi doresc portabilitate on-the-go, la persoane care au nevoie de productivitate la birou, in timpul orelor de program, la tineri incepatori sau avansati in jocurile online de noua generatie, la familii care isi doresc un dispozitiv versatil, pentru utilizare flexibila si usoara.