Canon-XEED-WUX7000Z
Videoproiectoare

Canon lanseaza noile proiectoare cu tehnlogie LCOS

Canon-XEED-WUX7000Z

Canon Europe a lansat ultima generatie de proiectoare LCOS care beneficiaza de un design regandit, cu luminozitate crescuta si rezolutie WUXGA.Modelele Canon XEED WUX5800Z, XEED WUX6700 si XEED WUX5800, cu lampa si modele Canon XEED WUX5800Z, XEED WUX5800Z si XEED WUX6600Z, cu laser, sunt modele cu luminozitate mare si cu rezolutie mare create pentru Integratorii de Sisteme (IS). Compatibile cu sase obiective cu motor, inclusiv cu noul obiectiv RS-SL06UW cu rezolutie foarte mare si cu grad foarte redus de distorsiune – aceste proiectoare ofera versatilitate la instalarea in spatii compacte sau in sali foarte mari.

Luminozitate intensa incredibila si culori extraordinare

Proiectoarele inovatoare Canon cu lampa vor fi disponibile in variantele de 5.800, 6.700 si 7.500 de lumeni, iar modelele cu laser vor veni in variante de 5.800, 6.600 si 7.000 de lumeni. Toate modelele ofera proiectie la luminozitate puternica datorita unui sistem optic nou creat, AISYS 4.2 ce beneficiaza de un ansamblu optic imbunatatit si de tehnologie LCOS cu panou reflectant. Panourile LCOS de inalta calitate confera un raport mare de deschidere, fara spatii intre pixeli. Acest lucru asigura obtinerea unei imagini clare, detaliate, fara producerea unui „efect de grila“, care poate aparea atunci cand folositi proiectoare LCD traditionale. Nici macar instalatiile mari, personalizate, precum cele intalnite la muzee si evenimente, nu prezinta probleme cand este vorba de proiectare de inalta calitate, datorita incorporarii celor mai noi sisteme optice si interfete.

Modelele XEED WUX7500, XEED WUX6700 si XEED WUX5800 au un raport de contrast nativ de 2000:1, in timp ce modelele XEED WUX7000Z, XEED WUX5800Z si XEED WUX6600Z beneficiaza de un raport de contrast nativ de 4000:1, plus contrast dinamic 20.000. Acestea, impreuna cu acoperirea spectrului de culori RGB, imbunatatesc imaginea si confera culori mai intense si nuante de negru mai puternice.

Deoarece precizia este foarte importanta, toate modelele sunt dotate cu un procesor foarte puternic, ce poate realiza procesare de inalta calitate a imaginilor pentru a oferi claritate maxima. Un exemplu excelent este afisarea unei imagini de radiologie in domeniul educatiei medicale, prin intermediul modului de simulare Imagistica si Comunicare Digitala in Medicina (DICOM) , care respecta standardul DICOM 14 referitor la educatia medicala prin afisarea imaginilor.

Instalare si utilizare simple

Design-ul noului proiector este robust si durabil, oferind functii de top pentru clasa sa. Modelele cu laser beneficiaza de cele mai mici si usoare sasiuri Canon de pe piata. Acest lucru ofera noi posibilitati in ceea ce priveste proiectarea, facilitand o instalare mai usoara in spatii compacte si dificile. Daca un spatiu dificil presupune pozitionarea proiectorului in afara axei sale pe ecran, corectia trapezoidala in patru colturi va corecta geometria imaginii pentru mentinerea unei alinieri perfecte. Pentru a facilita o instalare si mai usoara, posibilitatea de deplasare a obiectivului permite ajustarea imaginii fara a fi nevoie sa inclinati sau sa repozitionati proiectorul. In plus, atunci cand aveti nevoie de mai multe proiectoare pentru o expozitie, tehnologia de combinare a marginilor permite afisarea imaginilor din mai multe proiectoare, garantand pozitionarea corecta a pixelilor si claritatea. Nivelul mai inalt de rezistenta la caldura este o dovada ca proiectoarele au fost proiectate sa reziste, fiind perfecte pentru instalatiile de durata precum expozitiile la muzeu sau pentru utilizare in domeniul educatiei. De asemenea, proiectoarele sunt prevazute cu un ceas in timp real ce permite activarea operatiunilor programate la un anumit moment, saptamanal sau zilnic. In plus, aveti cinci optiuni suplimentare de selectare a datei pentru programe presetate si toate aceste functii reprezinta o optiune extraordinara pentru panourile digitale.

Semnalele video, audio si de comanda pot fi transmise catre proiectoare de la distante mai mari printr-un singur cablu CAT6, datorita HDBaseT – un standard pentru transmiterea la distanta. Flexibilitatea interfetelor digitale este obtinuta cu ajutorul intrarilor DVI, HDMI si DP, crescand compatibilitatea cu o gama variata de surse video digitale sau calculator. De exemplu, conferintele video pot fi realizate cu ajutorul functiei integrate cadru cu cadru. Aceasta functie permite conectarea unei surse digitale la intrarea DVI si a altei surse la intrarea HDMI, fiind apoi proiectate perfect pe ecran.

Noul obiectiv RS-SL06UW cu rezolutie foarte mare si cu un nivel foarte redus de distorsiune se alatura unei linii de sase obiective cu motor disponibile pentru noile modele de proiectoare. De la zoom ultra-wide la zoom ultra-lung, aceste obiective ofera o gama flexibila de optiuni de instalare. Proiectorul RS-SL06UW are un raport de proiectie redus, de 0,54:1 si o capacitate de deplasare a obiectivului de -15/+75%, insa este capabil sa mentina o geometrie perfecta. Pentru proiectare pe suprafete curbate, functia de focalizare marginala a obiectivului mentine focalizarea clara pe toata suprafata, in timp ce profunzimea campului sustine focalizarea chiar si pe suprafete cu forme inedite. Fiecare obiectiv asigura o claritate deosebita pe intreg intervalul de zoom, cu pierderi minime de luminozitate, in timp ce microcalculatorul integrat asigura functionarea perfecta a proiectorului. De asemenea, obiectivele pot fi schimbate sau inlocuite foarte usor, datorita unui maner axial special conceput.

Proiectoarele ofera o serie de functii care faciliteaza intretinerea usoara, de exemplu prin oferirea accesului facil la componentele care pot fi inlocuite. Lampa proiectoarelor XEED WUX7500, XEED WUX6700 si XEED WUX5800 poate fi accesata prin partea din spate a carcasei, facilitand inlocuirea acesteia fara a fi nevoie de demontarea proiectorului, iar filtrul de aer poate fi accesat foarte usor fara a fi nevoie sa folositi unelte speciale. Lumina laser din modelele XEED WUX7000Z, XEED WUX5800Z si XEED WUX6600Z nu necesita racire, precum lampile si ofera mai multa versatilitate la amplasarea acestora. Aceasta include instalarea in orice pozitie si proiectarea in modul portret, ideal pentru panouri digitale.

Costuri si consum energetic reduse

Pentru niste proiectoare extrem de luminoase, aceste modele folosesc mai putina energie decat alte produse din clasa lor – doar 0,073 wati per lumen atunci cand sunt active si doar 0,3 wati atunci cand sunt in standby. Butonul ECO dedicat asigura cel mai eficient consum de energie pentru clasa lui in timpul functionarii si in timpul standby si ajuta la reducerea costurilor de operare. Toate aceste functii impreuna ofera proiectoare uimitoare care pot fi folosite de catre institutiile de invatamant cu buget foarte strict. De asemenea, proiectoarele cu laser ofera si surse de lumina cu dioda cu laser albastru si fosfor galben, ceea ce reduce frecventa de schimbare a lampilor, contribuind din nou la reducerea costurilor de detinere, deoarece aceste proiectoare asigura o utilizare de 20.000 de ore fara a fi nevoie de intretinere.

Functiile Wi-Fi permit gestionarea si controlul proiectoarelor prin intermediul dispozitivelor iOS folosind noua aplicatie Canon Projector Service Tool. Acest nivel de control era posibil inainte doar prin retele LAN cu fir, dar noua aplicatie ii ajuta pe utilizatori sa economiseasca timp prin implementarea unei functii de control si de raportare a erorilor si de setare a rezolutiei. Datorita unei autonomii mai mari, utilizatorii pot rezolva singuri problemele aparute, reducandu-se astfel nevoia suportului pentru intretinere.

Caracteristici principale ale proiectoarelor XEED WUX7500, XEED WUX6700 si XEED WUX5800:

• Luminozitate intensa pe intregul interval de zoom
• Calitate superioara a imaginii
• Garantie de 3 ani cu inlocuirea lampii
• Sase optiuni de obiective cu motor, usor de montat
• Conectivitate multipla
• Simplu de instalat si usor de intretinut

Caracteristici principale ale proiectoarelor XEED WUX7000Z, XEED WUX5800Z and XEED WUX6600Z:

• Costuri reduse de detinere
• Garantie de 5 ani
• Calitate superioara a imaginii
• Luminozitate intensa pe intregul interval de zoom
• Sase optiuni de obiective cu motor, usor de montat
• Simplu de instalat si usor de intretinut

Caracteristici principale RS-SL06UW:

• Rezolutie foarte inalta
• Distorsiune foarte mica
• Raport de proiectie scurt de 0,54:1
• Capacitate mare de deplasare a obiectivului de -15/+75%
• Functie de focalizare marginala pentru claritate