169 views 0 comments

Silicon Forest cel mai nou hub de tehnologie se lanseaza la Cluj

by on May 8, 2018
 

Silicon Forest

Silicon Forest va fi lansat in luna iunie a acestui an, in zona centrala a orasului.Proiectul se adreseaza industriei IT&C, precum si companiilor, respectiv freelancerilor din alte domenii de business.

Silicon Forest se afla in zona centrala a Clujului, pe strada Cotita, nr. 9, intr-o cladire proiectata pentru spații de birouri. Cu un design modern, cladirea se inalța pe 6 niveluri si are o suprafața de peste 1.350 mp, alcatuita din spații de birouri, terasa si o cafenea. Proiectul se adreseaza cu predilecție industriei IT&C din oras, fara a neglija, insa, companiile din domenii conexe, precum HR, Financiar, Legal etc. Sunt vizate companiile de talie medie si mica, departamente aparținând companiilor mari, dar si freelancerii din oras.

“Suntem in discuții avansate pentru gazduirea departamentului de cercetare al unei mari companii din Cluj, aceasta dorindu-si sa ofere echipei de R&D un mediu de lucru cât mai informal si creativ. Ne adresam, de asemenea, companiilor medii, mici si freelancerilor, obiectivul nostru fiind dezvoltarea unei comunitați puternice si dinamice, ale carei produse si soluții sa atraga cât mai mulți investitori”, declara Gabriel Rusu, unul dintre fondatorii proiectului.

Silicon Forest

Oferta Silicon Forest pentru freelanceri este structurata pe 3 tipuri de abonament, cu prețuri cuprinse intre 700 si 1250 de lei pe luna. In cazul companiilor, hub-ul ofera cotații de preț care sa intâlneasca nevoile si particularitațile fiecarui solicitant. In costul abonamentelor sunt incluse servicii de securitate, curațenie si administrativ, precum si acces la evenimente de networking si spații comune de recreere. Accesul in salile de sedințe si la locurile de parcare este disponibil in funcție de abonamentul ales.

“Denumirea proiectului nu este intâmplatoare, ne dorim sa ducem mai departe tradiția comunitații IT&C clujene, iar comparația cu Silicon Valley sa fie cât mai justificata. Estimam un grad de ocupare de 80-90% in primele trei luni de la lansare, desi ne asteptam la o anumita fluctuație a companiilor care ne vor trece pragul”, a mai precizat Gabriel Rusu.

Proiectul Silicon Forest este inițiat de catre Gabriel Rusu, CEO Mejix si de catre doi investitori americani, Boaz Gilad, founder & CEO Brookland Capital si Guy Praisler, CEO Dine Market. Proiectul se afla in curs de finalizare, investiția pâna la momentul actual ridicându-se la 200.000 de euro.

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response