Canon 6D Mark II
Foto si Video

Canon a lansat astazi mult-asteptatul model 6D Mark II

Canon 6D Mark II

Canon a lansat astazi mult-asteptatul model 6D Mark II. Un aparat foto DSLR full frame, care beneficiaza de cele mai noi tehnologii Canon, modelul EOS 6D Mark II este dedicat acelor fotografi care vor sa atinga un nou nivel in arta fotografierii.

Urmasul modelului EOS 6D, EOS 6D Mark II este un aparat foto DSLR full frame cu functii foarte avansate, potrivit in numeroase domenii de fotografie de specialitate, de la calatorii la portrete. Modelul asigura utilizatorilor un progres urias, oferind posibilitati mai bune de fotografiere, control si flexibilitate suplimentare pentru a va putea exprima viziunea prin intermediul fotografierii. EOS 6D Mark II a fost dezvoltat pe baza reactiilor primite de la utilizatori si astfel, cu ajutorul acestui aparat, fotografii isi vor putea intrece limitele, in timp ce isi folosesc creativitatea la potential maxim. Cu noul sau senzor full-frame, datorita procesorului DIGIC 7, a sistemului de focalizare automata in 45 de puncte si tehnologiei Dual Pixel CMOS AF, modelul EOS 6D Mark II ofera imagini de cea mai inalta calitate, indeplinind asteptarile fotografilor profesionisti si a celor amatori, deopotriva.

Noul senzor CMOS de 26,2 megapixeli al aparatului EOS 6D Mark II ofera utilizatorilor care folosesc in prezent modelul Canon EOS 6D si modele EOS DSLR cu senzor APC-S, o calitate de inegalat a imaginii si performanta imbunatatita. Intervalul dinamic ridicat asigura o latitudine de expunere exceptionala, permitand utilizatorilor sa isi depaseasca limitele atunci cand fotografiaza in conditii de iluminare puternica. ISO 40.000 imbunatatit, care se poate extinde pana la ISO 102.400, va permite sa ramaneti flexibili, asadar fotografii de documentare vor putea surprinde scene cu toata increderea ca detaliile vor fi surprinse chiar si in cele mai intunecate nopti. Dotat cu cel mai nou procesor DIGIC 7, tehnologia de care dispune modelul EOS 6D Mark II poate genera fisiere de inalta calitate direct din aparat. Fie ca fotografiati un cer instelat in gradina voastra sau chiar Aurora Boreala, utilizatorii tin acum in mana lor butonul pentru efectul „wow“ si isi pot extinde portofoliile in domenii noi si palpitante.

Folosind EOS 6D Mark II, utilizatorii vor avea un control mai mare la exprimarea viziunii lor creative, datorita sistemului de focalizare automata in 45 de puncte, care poate fi personalizat si care permite o urmarire mai precisa. Trecerea la EOS 6D Mark II ofera utilizatorilor posibilitatea sa surprinda scenarii dificile, cu actiune spontana si rapida, precum un cuplu proaspat casatorit mergand pe un culoar plin de confetti. Pe langa imbunatatirile de procesare a imaginilor datorita procesorului DIGIC 7, modelul EOS 6D Mark II poate intui deplasarea unui subiect in cadru, iar raspunsul aparatului este rapid. Avand o viteza de 6,5 cps, EOS 6D Mark II ofera nenumarate noi posibilitati. Noul sistem de focalizare automata al aparatului foto EOS 6D Mark II are capacitatea de a se bloca pe subiecte chiar si in conditii de iluminare foarte slaba, fiind ideal pentru portrete in lumina ambientala diminuata.

Tehnologia renumita de focalizare automata CMOS Dual Pixel a Canon permite o urmarire de inalta performanta, precum si o focalizare mai discreta si timpi de focalizare mai scurti, pentru filme. Aceste functii reprezinta un mare avantaj atunci cand fotografiati macro sau cand realizati fotografie de produs cu ajutorul ecranului Live View.

EOS 6D Mark II este primul aparat foto EOS care include functie incorporata de stabilizare a filmelor pe 5 axe, care atenueaza tremurul atunci cand filmarea se face din mana sau in miscare. Ecranul tactil LCD cu unghi variabil permite utilizatorilor sa schimbe focalizarea prin simpla atingere a ecranului si sa ajunga in unghiuri neobisnuite atunci cand surprinde perspective neobisnuite sau o multime.

EOS 6D Mark II este primul aparat foto Canon care dispune si de modul film cu redare accelerata in format 4K si intervalometru pentru realizarea unei game mai variate de filme. Acum este si mai usor sa fiti creative, iar filmarea la rezolutie de pana la 4K este ideala pentru surprinderea stelelor cazatoare in detalii extraordinare. Intervalometrul incorporat ofera utilizatorilor posibilitati maxime atunci cand editeaza filmele cu redare accelerata.

Oferind o conectivitate mai inteligenta, modelul EOS 6D Mark II se poate lauda cu optiunile de Wi-Fi si Bluetooth pentru ca dumneavoastra sa ramaneti mereu conectati. Dandu-le utilizatorilor si mai multa flexibilitate la transmiterea imaginilor catre dispozitive inteligente, acestia isi pot partaja munca pentru a-si accelera fluxul de lucru. Functiile aparatului ofera fotografilor posibilitatea de a-si controla aparatul foto de le telefonul inteligent pentru a realiza de la distanta fotografii sau clipuri video; un avantaj pentru utilizatorii preocupati sa nu isi deranjeze subiectul prin miscare, de exemplu ca in cazul unui fluture aflat in repaos. GPS-ul integrat urmareste locatia, permitandu-va sa tineti o evidenta automata a destinatiilor in care va creati povestile.

EOS 6D Mark II este aparatul de care au nevoie acei utilizatori care isi doresc mereu imagini de cea mai inalta calitate, pentru a putea da viata povestilor lor. Cu EOS 6D Mark II, utilizatorii pot fotografia cu incredere indiferent de conditiile de iluminare, avand precizie si claritate, astfel incat utilizatorii sa se poata concentra pe viziunea lor creativa. EOS 6D Mark II este un aparat foto DSLR full frame compact si usor. Aparatul foto este rezistent la praf si umezeala, fiind ideal pentru fotografiere in miscare deoarece asigura o performanta de top si vine in intampinarea nevoilor utilizatorilor. EOS 6D Mark II le confera utilizatorilor sai puterea de a-si aborda fotografiile in noi moduri incitante si ofera performanta inalta pentru ca acestia sa-si poata dezlantui creativitatea.