Sony SP700N
Accesorii Telefoane Mobile

Sony lanseaza castile wireless cu functie de anulare a zgomotului si rezistente la stropi

Sony SP700N

Sony a lanseat trei noi modele de castile wireless cu functie de anulare a zgomotului si rezistente la stropi.: WF-SP700N, WI-SP600N si WI-SP500 Aceste casti sport de calitate superioara sunt la fel de utile atunci când sunt purtate intr-o sesiune intensa de antrenament cardio, in timpul sesiunilor de yoga sau in viata de zi cu zi.

Un design cu adevarat wireless este important pentru utilizatorii care poarta casti in timp ce fac miscare, oferind libertate in practicarea oricarui sport, fara ca firele castilor sa ii deranjeze. In primul rând, castile wireless WF-SP700N combina in premiera doua caracteristici necesare atunci când utilizatorii practica sport: tehnologia digitala de anulare a zgomotului care blocheaza sunetele din jur pentru o concentrare sporita pe antrenament si un design rezistent la stropi.

Sony SP700N

Tehnologia Sony de anulare a zgomotului le permite utilizatorilor sa se concentreze la antrenament, in mediul zgomotos al unei sali de sport cu oameni care vorbesc intre ei, astfel incât muzica sa se auda clar pe banda de alergare. Pe de alta parte, in timpul exercitiilor din sala de sport, modul Ambient Sound le permite utilizatorilor sa auda sunetele necesare legate de antrenament, aceste casti reprezentând partenerul ideal in astfel de situatii. Castile dispun si de functia EXTRA BASS care, combinata cu functia de anulare a zgomotului, va oferi o intensitate sporita bass-ului. Mai mult, aplicatia Sony | Headphones Connect le permite utilizatorilor sa ajusteze setarile egalizatorului.

Echipate cu standardul IPX4, castile WF-SP700N sunt rezistente la stropi, ceea ce inseamna ca utilizatorii le pot purta pe vreme ploioasa sau atunci când sunt transpirati, fara ca acestea sa se deterioreze.

Concepute cu elemente de sustinere si fixare din silicon, se potrivesc foarte bine in ureche, indiferent de activitatea efectuata. Castile sunt disponibile in 4 culori, respectiv roz, galben, alb si negru, alese pentru a completa tinutele utilizatorilor activi si pentru a tine pasul cu tendinta de a purta imbracaminte sportiva si de agreement in afara salii de sport.

Modelul WF-SP700N vine cu o carcasa compacta de incarcare cu o singura atingere si beneficiaza de aproximativ trei ore de autonomie a bateriei plus doua incarcari suplimentare din carcasa, oferind pâna la noua ore de functionalitate intre incarcari.

Castile WF-SP700N dispun de conexiune NFC cu o singura atingere cu carcasa si sunt compatibile cu aplicatia Sony | Headphones Connect care are acum functia “Setari rapide de sunet” astfel incât utilizatorii sa isi poata aminti setarile preferate de egalizator si de control al sunetului in timpul reglarii acestuia cu doua apasari ale butonului castilor. Modelul WF-SP700N le ofera utilizatorilor libertatea deplasarii fara a fi deranjati de fire si castile vor fi, de asemenea prin actualizare, optimizate pentru Asistentul Google.

Sony WI-SP500

Alaturi de modelul fara fire, Sony a lansat doua modele standard de casti wireless intraauriculare, WI-SP600N si WI-SP500, pentru a oferi o gama de casti sport care raspund cerintelor utilizatorilor.

Modelul WI-SP600N are aceeasi tehnologie de anulare a zgomotului digital si tehnologie pentru calitatea sunetului ca modelul WF-SP700N, plus acelasi nivel de protectie impotriva stropirii. Cu aceasta pereche utilizatorii pot asculta muzica pâna la aproximativ 6 ore. Castile compacte sunt conectate printr-o banda discreta care se afla in spatele gâtului si au o sustinere si fixare din silicon care se bazeaza pe ergonomia urechii, pentru a asigura atât flexibilitate, cât si o fixare sigura.

De asemenea, castile WI-SP500 au difuzoare de tip deschis pentru a recunoaste sunetele ambientale, precum si o certificare IPX4 si o conectivitate usoara cu telefonul, prin NFC. Utilizatorii se pot antrena mai mult timp cu WI-SP500, datorita autonomiei bateriei de aproximativ opt ore cu o singura incarcare completa – iar dupa incheierea exercitiilor, aceste casti pot fi plasate in suportul de transport. Castile au elemente intraauriculare special concepute, ergonomice si aderente din cauciuc care asigura stabilitate in timp ce utilizatorii participa la activitatile sportive preferate.

Modelul WF-SP700N va avea pretul de aproximativ €200 /£190 si va fi disponibil din iunie 2018.
Modelul WI-SP600N va avea pretul de aproximativ €160 /£150 si va fi disponibil din iunie 2018.
Modelul WI-SP500 va avea pretul de aproximativ €90 /£80 si va fi disponibil din aprilie 2018.