Asus ZenFone 5
Telefoane Mobile

MWC 2018: ASUS a dezvaluit noua serie ZenFone 5

Asus ZenFone 5

Directorul ASUS, Jerry Shen, a dezvaluit noua serie ZenFone 5 in cadrul unui eveniment special gazduit in Pavilionul Italian de la MWC 2018, din Barcelona.Linia include ZenFone 5Z si ZenFone 5, telefoane de 6,2 inci, cu camere duale, ce sunt primele modele care valorifica inteligenta artificiala (AI) si care dispun de ecrane din margine in margine cu un raport ecran/carcasa de 90%, intr-un corp compact, comparabil ca dimensiuni cu modelele standard de 5,5 inci.

ZenFone 5Z – care porneste de la pretul de aproximativ 479 de euro – este versiunea cu performante extreme a modelului ZenFone 5, echipat cu cea mai noua platforma mobila Qualcomm Snapdragon 845 cu Artificial Intelligence Engine (AIE), 8GB memorie RAM si 256GB memorie ROM pentru performante de varf si cea mai accelerata experienta AI. ZenFone 5 este primul telefon inteligent disponibil la nivel global ce are la baza platforma mobila Qualcomm Snapdragon 636.

ZenFone 5 Lite este un smartphone stilat de 6 inci, ce beneficiaza de primul sistem de patru camere din lume, format din doua camere cu rezolutie inalta si doua camere cu unghi larg de 120°, atat in partea frontala, cat si pe spate.

ZenFone 5Z si ZenFone 5

ZenFone 5Z este o noua generatie de telefoane cu diagonala de 6,2 inci si camere duale, ce vine cu un ecran superb, cu un raport ecran/corp de 90%, intr-o carcasa compacta de dimensiuni similare cu cea a unui telefon standard de 5,5 inci. Acesta este primul model Zenfone ce valorifica puterea celei mai noi platforme mobile Snapdragon 845 cu AIE, ce include Hexagon 685 Vector DSP, grafica Adreno 630 si procesorul Kryo 385.

ZenFone 5Z beneficiaza, de asemenea, de modemul Snapdragon X20 Gigabit LTE, furnizand viteze ce depasesc bariera gigabit, precum si Wi-Fi 2×2 802.11ac integrat si Bluetooth 5 pentru castile wireless intraauriculare cu consum redus. ZenFone 5Z are pana la 8GB de memorie RAM si 256GB ROM, oferind performante uimitoare, combinate cu o eficienta energetica remarcabila si o autonomie de durata.

ZenFone 5 dispune de un design exclusivist, un sistem uimitor cu camere duale, fiind pus in miscare de platforma mobila Snapdragon 636.

Pentru un impuls de putere de procesare, ASUS AI Boost – disponibil atat pe ZenFone 5, cat si pe ZenFone 5Z – optimizeaza performanta in jocuri si in alte sarcini solicitante. ZenFone 5Z si ZenFone 5 dispun de un sistem inteligent de camere ce se adapteaza si invata, oferind fotografii perfecte de fiecare data. Echipat cu cel mai nou senzor de imagine Sony IMX363 cu pixeli mari de 1.4µm, diafragma larga f/1.8, camera secundara cu unghi de 120°, stabilizare optica pe patru axe (OIS) si functii AI pentru camera – incluzand AI Scene Detection pentru 16 tipuri de scene diferite, AI Photo Learning, Real-time Portrait si Real-time Beautification – ZenFone 5Z si ZenFone 5 incurajeaza creativitatea.

Asus ZenFone 5 lite

ZenFone 5 Lite

ZenFone 5 Lite este un telefon cu diagonala de 6 inci ce dispune de primul sistem din lume cu patru camere, format din camere de inalta rezolutie si camere cu unghi larg, atat in partea frontala, cat si pe spate. ZenFone 5 Lite inlatura barierele ce stau in calea creativitatii cu ajutorul camerei principale de inalta rezolutie – camera Sony de 20MP in fata si camera de 16MP in spate – si, in mod unic, alte camere secundare cu unghi larg de 120° atat in fata, cat si in spate. Fata de sistemele rivale, fiecare camera lucreaza independent de fiecare data pentru fotografii selfie perfecte, wefies, peisaje, portrete sau fotografii de grup. Ecranul IPS, de 6 inci, Full HD+ are un aspect de 18:9, fiind la fel de compact ca un telefon standard cu diagonala de 5,5 inci. Echipat cu platforma mobila Qualcomm Snapdragon 630, ZenFone 5 Lite combina performanta incredibila si o baterie de 3300mAh cu functiile avansate de securitate, incluzand NFC, deblocarea prin recunoastere faciala, recunoasterea amprentei si SIM-urile duale – totul pentru o experienta mobila unica.

zenfone max m1

ZenFone Max (M1)

ZenFone Max (M1) este cel mai nou model al seriei ZenFone Max. Are o baterie cu capacitate de 4000mAh si un ecran de 5,5 inci, ce se intinde din margine in margine. Avand o arie extinsa, dimensiuni compacte, camere duale, deblocare convenabila prin recunoastere faciala si senzor de amprente, ZenFone Max ofera o combinatie de caracteristici de varf, concepute pentru a face fata in orice aventura.

asus novago

ASUS NovaGo

NovaGo este primul laptop din lume capabil de conexiuni Gigabit LTE, creat pentru mobilitate cu adevarat conectata. Laptopul ultrausor si ultrasubtire are la baza platforma mobila PC Snapdragon 835 si dispune de un modem Snapdragon X16 LTE pentru viteze de download de la 3 pana la 7 ori mai rapide decat vitezele medii broadband, precum si de Wi-Fi 2×2 11ac integrat si suport Bluetooth 5. NovaGo are o autonomie de pana la 22 de ore de redare video pentru o singura incarcare si poate rezista pana la 30 de zile in standby. Chipul eSIM incorporat ofera conectivitate in deplasarile peste granita. Functia de incarcare rapida ofera o autonomie de pana la cinci ore, dupa numai 15 minute de incarcare.

NovaGo este un tip de laptop conceput pentru utilizatorii familiarizati cu tehnologia, constienti de posibilitatile unei conexiuni permanente si de experienta familiara Windows, plus noile functii precum Windows Ink, Windows Hello si Cortana.