Neffos C7
Telefoane Mobile

TP-Link lanseaza un nou smartphone accesibil – Neffos C7

Neffos C7

TP-Link furnizor global de echipamente de retea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, a lansat la Mobile World Congress 2018 un nou model accesibil de smartphone, Neffos C7.

Smartphone-ul are un design ergonomic și o camera frontala luminoasa și precisa, de 8 megapixeli, pentru selfie-uri și conferinte video.
Modul Real-Time Beautify permite previzualizarea in timp real a optiunilor de infrumusetare in timp ce utilizatorii pot surprinde imagini perfecte, fidele, cu doar o singura atingere.

Realizarea autoportretelor in conditii de lumina slaba nu mai e o problema, multumita functiei de blit a ecranului. Și, daca e nevoie ca mai multe persoane sa incapa in cadru, camera frontala cu unghi larg de 86 de grade va permite acest lucru. Selfie-urile pot fi imbunatatite și corectate cu ajutorul software-ului ArcSoft.

Nu mai pierde niciun moment pe care l-ai putea impartași cu ceilalti cu noua camera foto principala a C7 care incorporeaza phase-detection auto-focus. Impreuna, cele doua camere fac mai ușoara decat oricand surprinderea de imagini și materiale video uimitoare din orice unghi, atat ziua cat și noaptea.

Pentru a imbunatati utilizarea zilnica, smartphone-ul incorporeaza un ecran IPS-LCD de 5.5 inci care permite redarea de emisiuni TV și filme, rularea de jocuri și navigarea pe retelele sociale. Ecranul asigura vizibilitate chiar și in lumina puternica a soarelui, fiind astfel perfect pentru calatorie, dar și pentru vizionarea de filme, acasa.

Neffos C7 este dotat cu un senzor de amprenta, care ofera un grad mai mare de securitate și care asigura deblocarea și activarea ecranului in 0.2 secunde. Smartphone-ul este dotat cu un procesor octa-core tactat la 1.5 GHz care, alaturi de memoria RAM de 2 GB asigura functionarea fara probleme a aplicatiilor.

Neffos C7 are suport pentru card microSD, pentru extinderea capacitatatii de stocare pana la 128 GB. Neffos C7 va fi disponibil in variantele de culoare Cloudy Gray și Sunrise Gold.