Alte gadgeturi,  Stiri

Iata noutatile Huawei de la CES 2018

Huawei CES 2018

Huawei a dezvaluit in premiera prima solutie hibrid Smart Home Network din lume: seria Huawei WiFi Q2 este un adevarat sistem Wi-Fi plug-and-play, proiectat pentru intreaga casa.Cu un design impecabil, functionalitati inteligente, durata mare de viata a bateriei si o noua tehnologie Leica integrata in sistemul dual-camera, Huawei Mate 10 Pro va fi disponibil si pe piata de peste ocean, putand fi achizitionat la liber la un pret de 799 dolari, in variantele de culoare Midnight Blue, Titanium Gray si Mocha Brown. Telefonul va functiona in retelele GSM din S.U.A., inclusiv cele ale AT&T, T-Mobile, Cricket, MetroPCS, Simple Mobile si Tracfone, oferind consumatorilor flexibilitatea de a-si alege operatorul si tipul de contract potrivit pentru nevoile lor.

In continuarea anunturilor din cadrul CES, Huawei a prezentat-o pe renumita actrita Gal Gadot, si nu in postura de supererou, ci ca primul Chief Experience Officer al companiei. Din noua sa pozitie, Gal Gadot va ajuta la modelarea experientelor de brand si va juca un rol activ in identificarea ideilor potrivite pentru a informa publicul despre cum Huawei va oferi cele mai bune experiente consumatorilor sai.

Specificatiile de top ale Huawei Mate 10 PRO includ:

• Procesor Kirin 970, primul procesor AI din lume pentru smartphone-uri cu o unitate dedicata de procesare neurala (NPU – Neural Processing Unit);
• Un corp construit din sticla 3D, cu display Huawei FullView, ce integreaza o margine aproape inexistenta si tehnologia HDR10 pentru culori intense si stralucitoare;
• Certificarea tehnologiei proprietara Huawei, SuperCharge, de catre compania TÜV Rheinland si o baterie de 4000 mAh, cu o gestionare inteligenta a resurselor de energie datorata Inteligentei Artificiale;
• Noul sistem dual-camera Leica cu lentile SUMMILUX-H, ambele camere avand o apertura de f/1.6 si capabilitati de fotografiere generate de Inteligenta Artificiala, precum recunoasterea scenei si a obiectelor in timp real sau efectul Bokeh bazat pe Inteligenta Artificiala;
• Noua interfata simplificata EMUI 8.0, bazata pe versiunea Android 8.0.

In afara de Huawei Mate 10 Pro, va fi disponibil si modelul Huawei Mate 10 Porsche Design, la un pret de 1.225 dolari. Acesta va putea fi achizitionat din magazinele retailerilor Best Buy, Amazon si Microsoft, iar, de la sfarsitul lunii februarie, din magazinele Porsche Design. Huawei Mate 10 Porsche Design este un smartphone cu un design premium, fiind cel mai exclusivist model dintre toate dispozitivele seriei Mate, datorita combinatiei dintre finisajele estetice marca Porsche Design si expertiza Huawei in domeniul tehnologiei.

Huawei a anuntat si parteneriatul cu renumita companie Montblanc, un parteneriat stabilit in vederea realizarii unei huse din piele, create exclusiv pentru modelul Huawei Mate 10 Pro. Conceputa pentru a completa designul elegant al dispozitivului, husa din piele Montblanc va invalui Mate 10 Pro intr-o piele de culoare neagra, luxoasa si moale. Husa Montblanc va fi disponibila in China incepand cu aceasta luna.

De asemenea, Huawei a anuntat si colaborarea strategica cu IMAX Corporation si Xerpi Corporation (companie ce furnizeaza solutii audio DTS), in vederea dezvoltarii produselor si continutului bazat pe tehnologiile AR/VR si oferirii utilizatorilor AR/VR o experienta de cinema de tip IMAX extraordinara.

Pentru a extinde lista produselor conectate la Wi-Fi din casa, Huawei a prezentat Huawei WiFi Q2 Series, un sistem hibrid de Wi-Fi. Huawei WiFi Q2 este usor de configurat si conecteaza automat utilizatorii la cel mai rapid hotspot si la cea mai rapida frecventa, pentru a asigura un semnal puternic in intreaga locuinta.