EB-5520W
Videoproiectoare

Epson lanseaza noi serii de proiectoare instalabile entry-level

EB-5520W

Epson lanseaza o noua gama de proiectoare instalabile destinate mediului de afaceri si celui educational.Noile modele sunt concepute sa ofere o luminozitate exceptionala, fiabilitate, durabilitate si multe alte caracteristici care corespund nevoilor utilizatorilor, la un pret foarte accesibil. Gama include modelele EB-5530U (WUXGA), EB-5520W (WXGA) si EB-5510 (XGA) care ofera potentialilor clienti o varietate larga de caracteristici.

Toate cele trei modele din seria EB-5000 dispun de o luminozitate de 5.500 de lumeni pentru a difuza o imagine clara si bine definita, în culori vii, chiar si într-o camera bine luminata. Numeroasele optiuni de conectivitate asigura integrarea perfecta în orice sala de conferinte sau sala de curs. Noua serie de proiectoare dispune astfel de conectivitate wireless ca Miracast si de conectivitate HDBaseT1, precum si conexiuni HDMI duble.

Proiectoarele din seria EB-5000 ofera un cost de exploatare excelent, nu numai datorita pretului de achizitie accesibil, ci si datorita duratei de viata a lampilor. În orice caz, este posibil sa nu fie nevoie niciodata de înlocuirea lampilor datorita unei durate ridicate de viata a lampii, de aproximativ 10.000 de ore2 pentru toate modelele. Aceste modele sunt, de asemenea, remarcabil de flexibile si usor de instalat, cu lentile care se deplaseaza pe orizontala si pe verticala si un raport de contrast mare.

Daniel Rose, product manager la Epson Europe, declara: „Pentru noi este important sa oferim o gama cuprinzatoare de proiectoare instalabile, asa ca, pe langa modelele de top, ne concentram si asupra solutiilor entry-level, concepute pentru a raspunde bugetelor limitate ale companiilor si ale institutiilor de învatamant. Seria EB-5000 ofera performante remarcabile în raport cu pretul, avand o luminozitate de 5.500 de lumeni si o durata de viata excelenta a lampii. Sunt ideale în special pentru configuratii cu echipamente multiple.”

Proiectoarele din seria EB-5000 sunt disponibile de la 1 februarie 2017.