Imprimante si scannere

Epson isi extinde gama de imprimante POS

tm-t88vi-ihubEpson lanseaza noul model de imprimanta POS, TM-T88VI iHub.Noua imprimanta pentru chitanţe de ultima generaţie dispune de aceleasi caracteristici integrate si pe modelul TM-T88VI recent lansat, insa cu opţiuni suplimentare de conectivitate pentru a permite instalarea si schimbarea perifericelor. TM-T88VI iHub funcționeaza astfel atât pe sistemele POS tradiţionale, bazate pe PC-uri, cât si in configuraţiile web si cele mobile, care sunt din ce in ce mai populare. Este asadar o imprimanta ideala pentru proprietarii de magazine, baruri si restaurante, care doresc sa dezvolte noi modalitaţi de interacțiune cu clienţii, dar si pentru cei care doresc pur si simplu sa utilizeze o configuraţie tradiţionala sau combinata.

David Gross, Product Manager in cadrul Epson Europe, declara, „TM-T88VI iHub ofera toate caracteristicile excepţionale ale modelului TM-T88VI, plus modalitaţi multiple de conectare si incarcare a dispozitivelor. Datorita conectivitații intre mediul web, tablete si PC-uri, nu mai exista pe piaţa altceva care sa ofere retailerilor, restaurantelor si barurilor atât de multe opţiuni pentru a utiliza sistemele POS asa cum doresc.”

Pe lânga versatilitate, TM-T88VI iHub ofera performanţe excelente, cu viteze de imprimare de pâna la 350 mm/s, dar si fiabilitatea cu care Epson si-a obisnuit deja clienții. O funcţie de alimentare inversa contribuie la economisirea hârtiei fara a afecta performanţele, reducând totodata costurile de funcționare si pierderile de hârtie.

Funcţionalitatea Server Direct Print permite modelului TM-T88VI iHub sa imprime direct de pe un server web.

De asemenea, accepta tehnologia de tip „beacon”, pentru a ajuta dispozitivele sa identifice cea mai apropiata imprimanta, lucru ideal pentru mediile de lucru care au nevoi de mai multe imprimante POS, iar compatibilitatea cu NFC faciliteaza asocierea tabletelor, dispozitivelor smartphone si a celorlalte dispozitive mobile.

TM-T88VI iHub are exact aceleasi dimensiuni ca TM-T88V iHub, permiţând clienţilor sa treaca la un sistem cu totul nou, fara sa trebuiasca sa rearanjeze spaţiul de lucru. Imprimanta este disponibila in culorile alb si negru, pentru a se integra in orice decor de magazin, bar sau restaurant.

TM-T88VI este disponibila de la 1 februarie 2017.